Περίπου μισή ώρα μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, έφτασαν στο Υπουργείο Παιδείας οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος για τη συνάντηση με τον αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση. Μάλιστα έφτασαν με διαφορετικά αυτοκίνητα, πρώτος ο Γιώργος Αγγελόπουλος και κατόπιν ο Παναγιώτης.

Υπενθυμίζεται πως αποχωρώντας από τη συνάντηση που προηγήθηκε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε πολύ αισιόδοξος ως βέβαιος πως οι τελικοί θα ολοκληρωθούν στο γήπεδο τονίζοντας «… το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί» και πως έμεινε πολύ ικανοποιημένος από το ραντεβού.

Τους αδερφούς Αγγελόπουλος συνόδευσαν ο τζένεραλ μάνατζερ της ΚΑΕ, Νίκος Λεπενιώτης, ο αθλητικός διευθυντής της ΚΑΕ, Χρήστος Μπαφές και η υπεύθυνη Τύπου, Τζένη Γραβιά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Στην αντεπίθεση ο Παναθηναϊκός για τη ρατσιστική επίθεση σε Λεσόρ: «Προστατεύουμε τους αθλητές μας από την αλητεία»!

Αποθέωση από ΚΑΕ Παναθηναϊκός στον κόσμο για την παρουσία του στην Κρήτη: «Όπου κι αν παίζουμε, πάντα στο πλευρό μας»

Εκπληκτική Γουίλιαμς με 32άρα, οδήγησε τον ΠΑΟΚ στη νίκη επί της Νέας Ιωνίας

Καθάρισε τον Ολυμπιακό ο ασταμάτητος Αθηναϊκός - Πόλεμος στην κορυφή με τον Παναθηναϊκό να διαλύει τον Αμύντα

Ζέρβας: «Η εικόνα αλλά και η νοοτροπία του Ολυμπιακού ενόχλησαν περισσότερο από την ήττα»

Πετρίδης: «Ήταν ισοπεδωτικός ο Παναθηναϊκός, έκανε αμέσως την διαφορά ο Χέιζ-Ντέιβις»

Ολυμπιακός: «Ευχαριστούμε τον υπέροχο κόσμο μας - Το Κύπελλο χάθηκε, η μεγάλη μάχη μαίνεται»

Επέστρεψε στην Αθήνα ο Παναθηναϊκός AKTOR με το 22ο Κύπελλο στις αποσκευές

Γιαννακόπουλος: «Αυτή ήταν πρώτη κούπα, θα φέρω άλλες δύο»

Όμορφη κίνηση απ’ τον Χουάντσο στο γλέντι του «τριφυλλιού» με φίλη του Παναθηναϊκού σε αναπηρικό αμαξίδιο