Την πεποίθηση πως το αποτέλεσμα του αγώνα του Λεβαδειακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα κριθεί ξεκάθαρα από την απόδοση των Βοιωτών εξέφρασε ο Θανάσης Μουλόπουλος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θανάση Μουλόπουλου στην κάμερα της Nova:

Για την επερχόμενη αναμέτρηση με τον ΠΑΣ:
«Είναι στις δυνατότητές μας. Ξέρουμε ότι ο ΠΑΣ χτυπάει στην κόντρα επίθεση. Έχει πολύ γρήγορους και ποιοτικούς παίκτες στην επίθεση. Εάν προσέξουμε την άμυνά μας τότε πιστεύω δεν θα έχουμε πρόβλημα».

Για το που θα κριθεί το παιχνίδι: «Θα κριθεί ανάλογα με το πώς θα είμαστε εμείς. Είναι καθαρά στο δικό μας χέρι και αν είμαστε αυτοί που πρέπει και κάνουμε πράξη όσα έχουμε πει αυτή την εβδομάδα τότε δεν θα έχουμε πρόβλημα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ενδιαφέρον της Ρόμα για τον Γκερέιρο που απασχολεί και τον Ολυμπιακό»

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ αντέδρασε όπως έπρεπε στην επίθεση που γινόταν εις βάρος της μετά τον Βόλο»

Τσανάκας: «Η δύσκολη εξίσωση με τον Γκονζαλες ενόψει ντέρμπι»

Δεσύλλας: «Την είχε ανάγκη αυτή τη διακοπή ο Παναθηναϊκός – Οι επιστροφές που περιμένει ο Νίστρουπ»

Τσορμπατζόγλου: «Πιθανόν 2-3 μήνες έξω Άλι και Παβλένκα – Σύντομα θα γίνουν συζητήσεις για ανανέωση του Τσιφτσή»

Νίκολιτς για Γιόβιτς: «Χρειαζόταν ένα περιβάλλον στο οποίο θα ένιωθε εμπιστοσύνη και αγάπη»

Νίκολιτς για Βίντα: «Αποδέχτηκε τον νέο του ρόλο - Τον χαρακτηρίζουν η νοοτροπία του και η μαχητικότητά του»

Σπανέας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Ο Μπέος τα είπε, γιατί ξέρει ότι θα μείνει ατιμώρητος»

Χριστογεώργος: «Μοναδικό αυτό που βιώνουμε, δεν μπορούσα να το φανταστώ κάτι τόσο μεγάλο»

Επέστρεψε στην Τούμπα ο Σβαμπ: «Γειά σου ΠΑΟΚάρα, ελπίζω να τα πούμε σύντομα ξανά»