Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να φορτσάρει ακόμη στο μεταγραφικό κομμάτι, καθώς δεν έχει τελειώσει ακόμη το θέμα του προπονητή.

Ωστόσο, μπορεί να πει κάποιος με σιγουριά ότι μια από τις θέσεις όπου θα γίνει τουλάχιστον μια προσθήκη είναι αυτή του επιθετικού. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν μια σταθερά μετά την πώληση του Μπράουν Ιντέγε, καθώς ο Όσκαρ Καρντόσο αρκετά κάτω του αναμενομένου, σημειώνοντας μόνο τρία γκολ (έχοντας και ατυχία) και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ που αποκτήθηκε τον χειμώνα δεν σκόραρε το ίδιο συχνά με τον Νιγηριανό.

Μια από τις περιπτώσεις που απασχολεί εδώ και καιρό τους Πειραιώτες είναι του Απόστολου Βέλλιου. Από την εποχή που αγωνιζόταν στον Ηρακλή. Ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχουν δείξει αρκετές ομάδες του εξωτερικού. Από Ολλανδία, Βέλγιο και από Δανία (Μίντιλαντ), ενώ την Πέμπτη έγινε λόγο για τον ΠΑΟΚ στην Αγγλία. Ωστόσο, το μέλλον του 25χρονου φορ, που φέτος έβαλε έξι γκολ σε 31 ματς με την Νότιγχαμ Φόρεστ, φαίνεται ότι εξαρτάται κυρίως από τον Ολυμπιακό. Πάντως, δεν μπορεί να ειπωθεί με σιγουριά ότι ο παίκτης θα φοράει την ερυθρόλευκη φανέλα από το καλοκαίρι και μετά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Συγκινητικό ποστ από Ποντένσε: «Σε κάθε παιδί στην Ελλάδα, είστε τυχεροί που είστε οπαδοί του Ολυμπιακού»

Super 3: «Ερασιτεχνικός ο τρόπος λειτουργίας της ομάδας από τα γραφεία έως τα αποδυτήρια - Ακόμη περιμένουμε εξηγήσεις»!

Στην Τήνο o Δημήτρης Μελισσανίδης με το υπερπολυτελές Vera - Δείτε φωτογραφίες

Νικολογιάννης: «Καμία απάντηση από τον Σάρι στον Παναθηναϊκό - Καθοριστική η επόμενη εβδομάδα για το θέμα του προπονητή»

Τσορμπατζόγλου: «Θέμα χρόνου να ανακοινωθεί από τον ΠΑΟΚ ο Θυμιάνης, κρούση και για Τσιφτσή»

Νικολακόπουλος: «Πώς έχει το θέμα με Ελ Κααμπί στον Ολυμπιακό»

Τσακίρης: «Επειδή είναι ο Αραούχο τού έκανε τέτοια προσφορά η ΑΕΚ»

Δημάτος για Αραούχο: «Έφερες κάτι διαφορετικό από την πρώτη μέρα»

Γιαννούλης: «Έχω ενδιαφέρον από Ελλάδα - Έχω μιλήσει, αλλά δεν είναι προτεραιότητά μου να γυρίσω αυτήν τη στιγμή»

Προ των πυλών της Λαμίας ο Σατσιάς για αντί-Βόκολος