Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού ταξίδεψε μαζί με την γυναίκα του, Ρεμπέκα, ο Τζέιμι Βάρντι και συγκεκριμένα, στο Χόλιγουντ, ώστε να συνεχίσουν οι διαπραγματεύσεις για να περάσει στον κινηματογράφο η καριέρα του 29χρονου επιθετικού.

Ο διεθνής Άγγλος παίκτης της Λέστερ θα συναντηθεί με τον Πολ Τάμσεϊ (σκηνοθέτης) και τον Άντριαν Μπούτσαρτ (παραγωγός), για να συζητήσει τις λεπτομέρειες της ταινίας και να βρεθεί η «χρυσή τομή», ώστε να κλείσει το «deal» και να ξεκινήσει η παραγωγή της.

Επίσης, φημολογείται ότι ο τραγουδιστής των «One Direction», Λούις Τόμλισεν, θα υποδυθεί τον πρωταθλητή Αγγλίας στην «μεγάλη οθόνη».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Πώς επιτρέπεται αυτό;»: Ο Αρτέτα ξανά στο στόχαστρο για… σκοτεινές τακτικές απέναντι στην Άστον Βίλα!

Τεσσάρα-δήλωση από την καταιγιστική Άρσεναλ απέναντι στη Βίλα - Θύμα του… εαυτού της η Γιουνάιτεντ, παραπάτησε με Γουλβς

Αδιόρθωτη Τσέλσι, πέταξε ξανά βαθμούς στην έδρα της - Περίπατος της Έβερτον στην έδρα της Νότιγχαμ!

Μπράιτον: Βασικός ο Μίλνερ απέναντι στη Γουέστ Χαμ - Ακόμα 6 παιχνίδια για το απόλυτο ρεκόρ στην Premier League!

Σοβαρό πλήγμα για την Άρσεναλ: Νοκ άουτ για το αποψινό μεγάλο ματς με την Άστον Βίλα ο Ράις!

Premier League: Ντέρμπι κορυφής στο Emirates

Καταγγελία της Νότιγχαμ για τη διαιτησία στο ματς κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι!

Αρτέτα: «Παρακολουθούμε την αγορά-Χρειαζόμαστε 24-25 παίκτες κι έχουμε πολλούς τραυματίες»

Τελειώνει του Σεμένιο στη Μάντσεστερ Σίτι

Γκρέι... τιμωρός για την Κρίσταλ Πάλας και ιδανικό αντίο της Τότεναμ στο 2025!