Την άποψη ότι η Βέροια έχει τη δυνατότητα να διασπάσει την άμυνα του Άρη και να διεκδικήσει ένα καλό αποτέλεσμα στη μεταξύ τους αναμέτρηση στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας εξέφρασε ο Στέφαν Στόικα.

Ωστόσο, ο τεχνικός της «Βασίλισσας του βορρά» επέστησε την προσοχή των παικτών του την επιθετική γραμμή των αντιπάλων τους.

Όσον αφορά την προετοιμασία, ο Στόικα δήλωσε πως μόνο μέσω της σκληρής δουλειάς μπορεί η ομάδα να αλλάξει επίπεδο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε κατά τη Συνέντευξη Τύπου:

Για τη Βέροια:
«Θέλω να ευχαριστήσω και πάλι την ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία να επιστρέψω στην πόλη που έχω πολλούς φίλους και γνωστούς. Η ομάδα μας έχει δυσκολίες και δεν μπόρεσε ακόμα να βρει το δρόμο της, ωστόσο έχουμε καλούς παίκτες και θα παλέψουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα. Έχουμε τις δυνατότητες. Είμαι περήφανος που επιστρέφω με ένα μεγάλο ματς και απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα, όπως ο Άρης. Και η Βέροια είναι ιστορική ομάδα και πιστεύω ότι θα γίνει ένα σπουδαίο παιχνίδι».

Για τα αγωνιστικά προβλήματα:
«Είχαμε δύο εβδομάδες σκληρής προετοιμασίας. Υπήρξαν κάποια μικρά προβληματάκια και χθες δώσαμε λίγη ξεκούραση στους παίκτες. Το τελευταίο μήνα οι ρυθμοί ήταν πολύ χαλαροί και έπρεπε να αλλάξουν λίγο τα πράγματα. Αν δεν δουλεύεις δεν μπορείς να πας σε άλλο επίπεδο. Το μοναδικό ερωτηματικό είναι ο Μπάρμπας και ίσως να μην ρισκάρουμε την συμμετοχή του».

Για τον Άρη:
«Είδα τον Άρη με πολλά ματς. Παίζει 4-2-3-1 έχοντας δυνατούς και γρήγορους παίκτες. Έχουμε τη δυνατότητα να σπάσουμε την άμυνα του Άρη αλλά θα πρέπει να προσέξουμε την τετράδα μπροστά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αποκαρδιωτική η εικόνα στις εξέδρες του «Κλεάνθης Βικελίδης»: Λιγοστός κόσμος στο γήπεδο για το Άρης-Βόλος

Μουκουντί: «Δεν είναι τελικός το ματς με τον ΠΑΟΚ, αλλά αν κερδίσουμε...»

Νίκολιτς: «Περίπλοκο για εμάς το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αλλά ποτέ δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες»

Πάλεψε για τη… ζωή της η AEL Novibet, αλλά ο Ατρόμητος είχε φροντίσει από νωρίς για τη νίκη!

Λέτο: «Είχαμε πολλή πίεση και πολλά νεύρα - Δεν μπορούμε να χαλαρώσουμε, αλλιώς θα υποφέρουμε»

Αντωνόπουλος: «Δεν δικαιούμασταν ούτε τον έναν βαθμό, ο αντίπαλος είχε τις ευκαιρίες»

Ο Τσούμπερ αποβλήθηκε στο Ατρόμητος-ΑΕΛ Novibet, βλέποντας την κόκκινη κάρτα για πρώτη φορά στην καριέρα του!

Αντίνο: «Να νικήσουμε τον Ολυμπιακό και να δώσουμε χαρά στον κόσμο του Παναθηναϊκού»

Αγωνία στον ΟΦΗ με Γκονθάλεθ ενόψει τελικού: Τραυματίστηκε στο 6' και έφυγε κλαίγοντας για τα αποδυτήρια!

Οι ενδεκάδες του Άρης-Βόλος

TAGS: Βέροια