Με παιχνίδια από La Liga και Super League 1 συνεχίζει την Κυριακή (1/5) η στήλη. Επιλογές του 1.90 και 2.20, έχοντας και την κάλυψη του Draw No Bet.

Γρανάδα-Θέλτα (17:15 - 34η αγωνιστική της La Liga):

Μονόπλευρο το κίνητρο και συγκεκριμένα αφορά την πλευρά των γηπεδούχων, οι οποίοι την προηγούμενη αγωνιστική -στο ντεμπούτο του Καράνκα στον πάγκο τους- πήραν σπουδαίο βαθμό (0-0) στην έδρα της Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρόλα αυτά, παραμένουν ακόμη εντός ζώνης υποβιβασμού και η σημερινή νίκη κρίνεται επιτακτική. Από την άλλη, η Θέλτα διάγει κακό «φεγγάρι», καθώς προέρχεται από τρεις ήττες τις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές. Εν πολλοίς πληρώνεται το… τίμημα της παραμονής, με την οποία βρίσκεται «αγκαλιά» (στο +9 από τη 18η Γρανάδα).

Η πρόταση για το παιχνίδι είναι ο 1 Draw No Bet σε αποδόσεις που κυμαίνονται στο 1.90. Θα εμπιστευτούμε το κίνητρο των γηπεδούχων και το «μπουστάρισμα» που δίνει ο νέος τεχνικός και θα πάμε με τη νίκη τους έχοντας ως κάλυψη της περίπτωση της ισοπαλίας.

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (21:00 - 6η αγωνιστική των playoffs):

Το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος τσέκαρε μεσοβδόμαδα ο ΠΑΟΚ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τον κανονισμό του εκτός έδρας γκολ (1-1) στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό. Ωστόσο, τα επιπλέον 30 λεπτά της παράτασης, οι τραυματισμοί και οι κάρτες που προέκυψαν κατά τη διάρκεια του ντέρμπι, τον αναγκάζουν να υποδεχτεί λαβωμένος την ΑΕΚ, με τις απουσίες να έχουν φτάσει τουλάχιστον τις επτά. Προβλήματα υπάρχουν και στην πλευρά των «κιτρινόμαυρων», βασικότερο όλων η θλάση που υπέστη ο Αραούχο.

Οι Θεσσαλονικείς τυπικά κυνηγούν ακόμη το πρωτάθλημα, όμως το -11 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό καθιστά υπερβολικά δύσκολη την αποστολή τους. Αντίθετα, πιο ρεαλιστική -αλλά και αναγκαία- κρίνεται η προσπάθεια της ΑΕΚ να προλάβει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, ούσα στο -2 από τον 3ο Άρη και ισόβαθμη με τον 4ο Παναθηναϊκό (αρχικά κυνηγά τους «κίτρινους», καθώς το «τριφύλλι» μπορεί να βρει το εισιτήριο και μέσω του Κυπέλλου). Το παιχνίδι θα παρακολουθήσει διά ζώσης ο Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της «Ένωσης» από την επόμενη σεζόν.

Η πρόταση για το παιχνίδι είναι το 2 Draw No Bet σε αποδόσεις που κυμαίνονται στο 2.20. Η αλήθεια είναι ότι ο ΠΑΟΚ έχει πάρει τον… αέρα της ΑΕΚ. Παρόλα αυτά, όλα τα δεδομένα μάς ωθούν να στραφούμε -έστω και με κάλυψη- στους «κιτρινόμαυρους». Οι απουσίες και η κούραση των γηπεδούχων, το μεγαλύτερο βαθμολογικό κίνητρο των φιλοξενούμενων, καθώς και το ότι οι παίκτες των τελευταίων θα γνωρίζουν ότι θα τους παρακολουθεί ο επόμενος προπονητής τους τα σημαντικότερα εξ αυτών.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube