Δυσκολεύει η μετακίνηση του Ντατρό Φοφανά στην ΑΕΚ. Την ώρα που από την «Ένωση» τηρείται σιγή ιχθύος για την υπόθεση, ο έγκυρος ρεπόρτερ της Independent, Μιγκέλ Ντιλέινι, μιλά για «εμπλοκή» στο deal.

«Η μετακίνηση του Φοφανά στην ΑΕΚ είναι στον αέρα λόγω μιας διαφωνίας την τελευταία στιγμή ανάμεσα στην ελληνική ομάδα και την Τσέλσι», αναφέρει σε Tweet του.



Λίγο αργότερα και ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, που νωρίτερα μιλούσε για συμφωνία, είχε την ίδια πληροφόρηση. «Κάποια προβλήματα της τελευταίας στιγμής προέκυψαν για την Τσέλσι και την ΑΕΚ στη συμφωνία για τον Φοφανά, όταν οι ομάδες άρχισαν να ανταλλάσσουν έγγραφα. Η μεταγραφική περίοδος στην Ελλάδα ολοκληρώνεται απόψε και οι ομάδες διαφωνούν σε αρκετά σημεία», τονίζει ο Ιταλός ρεπόρτερ.



Νωρίτερα, από την Αγγλία προέκυπτε η πληροφορία πως ο 22χρονος επιθετικός οδεύει προς την ΑΕΚ με τη μορφή δανεισμού κι οψιόν αγοράς 24 εκατ. ευρώ.

Η όποια συμφωνία θα πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της ημέρας, όταν και ολοκληρώνεται η προθεσμία στο ελληνικό πρωτάθλημα για μετακίνηση παικτών που δεν είναι ελεύθεροι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δεσύλλας: «Το μήνυμα του Νίστρουπ και η επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό»

Χριστοφιλέας: «Ιστορική στιγμή για την Καλαμάτα - Ο κόσμος του ΠΑΟΚ με το χειροκρότημά του έδειξε το μεγαλείο του»

Τσανάκας: «Η αμυντική συνέπεια του Ολυμπιακού και η ανάγκη για μεγαλύτερη επιθετική παραγωγή»

Παναθηναϊκός: «Πάνω απ' όλα, ομάδα» - Το μήνυμα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό

Λίσι: «Αποκλειστικός υπεύθυνος εγώ, μη αποδεκτή η εικόνα μας»

Ξέσπασμα Πέλκα μετά το κάζο του ΠΑΟΚ: «Νιώθουμε όλοι ντροπή, ήταν απαράδεκτη η εικόνα μας»

Ο εφιάλτης του ΠΑΟΚ είχε όνομα: Κένεθ Βάργκας - Όσα απίστευτα έκανε ο Κοσταρικανός στην Τούμπα!

Βάργκας: «Χαρούμενος που επέστρεψα υγιής, ευχαριστώ τον προπονητή για την εμπιστοσύνη»

Καλουτσικίδης: «Μεγάλη νίκη κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο»

Το show του Βάργκας, η αποβολή του Τσιφτσή και όλα τα highlights του ΠΑΟΚ-Καλαμάτα

TAGS: A.E.K.