Ούτε χθες κατάφερε να προπονηθεί με τους συμπαίκτες του στην ΑΕΚ ο Ντανιέλ Βέρντε.

Ο Ιταλός εξτρέμ έκανε εκ νέου ατομικό πρόγραμμα, ενώ στις εξετάσεις που υποβλήθηκε δεν φάνηκε να υπάρχει κάτι για τις ενοχλήσεις του στην αριστερή ποδοκνημική.

Πλέον η συμμετοχή του 23χρονου άσου θεωρείται αμφίβολη και αν ούτε σήμερα δεν μπορέσει να προπονηθεί, τότε θα είναι οριστικά νοκ αόυτ για τον αγώνα της «Ένωσης» με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο για την 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη δημιουργεί ένα μεγάλο ερωτηματικό για τον παίκτη που θα αγωνιστεί στο δεξί άκρο της «κιτρινόμαυρης» επίθεσης, με τον Μίλος Ντέλετιτς να είναι μία επιλογή και τον Χρήστο Αλμπάνη να εξετάζεται ως εναλλακτική.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ησαΐας Ματιάμπα στο «ALL IN»: «Ο γιος μου μπορεί να είναι ό,τι ομάδα θέλει, απλά θα άλλαζε οικογένεια»

Ντάνι Γκαρθία στο «ALL IN»: «Έδωσα τα πάντα, απόφαση του Ολυμπιακού να φύγω - Κάτι παραπάνω από φίλοι με Μεντιλίμπαρ»!

O «χορός» στη βροχή και η αποθέωση στον Τζέικομπ... Κλοπ: Η παρακάμερα της νίκης του Παναθηναϊκού στον Βόλο

Τσανάκας: «Η δουλειά του Ιμανόλ που βγαίνει στο χορτάρι και ο... Σμαΐλοβιτς»

Οκτώ συλλήψεις στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο ματς με την Καλαμάτα - Βρέθηκαν ναρκωτικά, λέιζερ και πυρσός

Δεσύλλας: «Σημαντική για πολλούς λόγους η νίκη του Παναθηναϊκού στον Βόλο - Με αλλαγές κόντρα στον Άρη»

Συμπλήρωσε κάρτες ο Σούταλο και θα χάσει ένα από τα επόμενα τέσσερα ματς του Άρη

Αλλαγή ώρας για την πρώτη σέντρα στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Το «ευχαριστώ» της Καλαμάτας στον κόσμο της

Τσακίρης: «Το μόνο ερωτηματικό που μένει να απαντήσει η ΑΕΚ - Η σκέψη που δημιουργεί ο Κοϊτά»

TAGS: A.E.K.