Τα νέα δεν είναι καλά για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Σύμφωνα με διαρροές εντός της ΕΠΟ, το κλιμάκιο της UEFA που βρίσκεται από την Πέμπτη το πρωί στην Αθήνα, εντόπισε σημαντικά προβλήματα στον φάκελο των Γιαννιωτών, κάτι που σημαίνει ότι η ευρωπαϊκή τους συμμετοχή κρέμεται πλέον σε μια κλωστή.

Οι άνθρωποι της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας θα βρίσκονται και την Παρασκευή στην Αθήνα, προκειμένου να ασχοληθούν με τον φάκελο του Παναθηναϊκού, που είναι ο πρώτος επιλαχών στην περίπτωση που αποκλειστεί ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Αν προκύψουν ζητήματα και με το φάκελο των «πρασίνων», τότε η UEFA θα εξετάσει τα στοιχεία της Ξάνθης που ακολουθεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως η UEFA δεν προτίθεται να ανακοινώσει κάποια απόφασή της σε αθηναϊκό έδαφος. Αφού ολοκληρώσει τη δουλειά της, θα αποχωρήσει από τη χώρα μας, θα λάβει αποφάσεις από την έδρα της και ακολούθως θα ενημερώσει την ΕΠΟ.

Άρης Ασβεστάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παντελίδης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Υπήρχε ένα μαύρο σύννεφο πάνω από την ομάδα, πλέον η κατάσταση έχει αλλάξει»

Σαββόπουλος: «Είχαν δοθεί αρκετές αφορμές για την απομάκρυνση Χιμένεθ - Το σκεπτικό πίσω από την επιλογή Γρηγορίου»

Τσορμπατζόγλου: «Ουδέν κακόν αμιγές καλού αν αποκλειστεί από την Ευρώπη ο ΠΑΟΚ - Σκόρπισε στο φινάλε στη Λάρισα»

Δεσύλλας: «Σημαντικό ότι είχε συνοχή ο Παναθηναϊκός στο Ηράκλειο - Πήρε ''σβηστή'' νίκη και με διαχείριση»

Κετσετζόγλου: «Αυτό που πρέπει να κάνει τώρα η ΑΕΚ είναι να κρατήσει χαμηλά την μπάλα»

Προ των πυλών του Άρη ο Γρηγορίου!

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την αεράτη ΑΕΚ, το κέρδος του Παναθηναϊκού και το «μπλόκο» στον ΠΑΟΚ

Μάνταλος: «Πήραμε τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς με επιβλητική νίκη - Χάρηκα περισσότερο το γκολ από την ασίστ»

Λουτσέσκου: «Στο παρελθόν τέτοια παιχνίδια τα χάναμε - Ήταν το χειρότερο ματς από άποψη κόπωσης»

Μουκουντί ο 20ός διαφορετικός σκόρερ της ΑΕΚ φέτος