Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθεί σήμερα για να απολογηθεί ο 43χρονος που φέρετε να βίαζε την ανήλικη κόρη του φίλου του αφού πρώτα του έριχνε ισχυρά υπνωτικά χάπια στο ρόφημα του.

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, η 13χρονη βρέθηκε το καλοκαίρι στα Χανιά για να επισκεφθεί τον πατέρα της καθώς η ίδια μένει στο Βέλγιο με την μητέρα της.

Ο εφιάλτης που έζησε στα χέρια του 43χρονου Λιβανέζου ήταν απερίγραπτος καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι διωκτικές αρχές, ο συγκεκριμένος άνδρας πήγαινε συχνά στο σπίτι του φίλου του, τον νάρκωνε και στη συνέχεια βίαζε συστηματικά την 13ρονη.

Μάλιστα, φαίνεται πως η ανήλικη ήταν θύμα βιασμού για πάνω από δύο μήνες με την ιατροδικαστική εξέταση να κάνει λόγο για κατά και παρά φύσιν βιασμό.

Η υπόθεση ήρθε στο… φως όταν η 13χρονη επέστρεψε στο Βέλγιο όπου η μητέρα της παρατήρησε κάποιες αλλαγές στην συμπεριφορά της ενώ επιχείρησε να βάλει τέλος στην ζωή της.

Τότε η μητέρα της ψάχνοντας το κινητή της κόρης της είδε έκπληκτη τα χυδαία μηνύματα του 43χρονου αλλά και τις απειλές του, που έλεγε πως αν μιλήσει η 13χρονη τότε θα κάνει κακό στους γονείς της. Η μητέρα, του έστειλε μήνυμα υποδυόμενη ότι ήταν η 13χρονη.

Εκείνος απάντησε στέλνοντας ένα πρόστυχο προσωπικό του βίντεο. Αμέσως η μητέρα της απευθύνθηκε στις αρχές του Βελγίου και σε συνεργασία με την Interpol εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

Ο εισαγγελέας Χανίων του έχει ασκήσει ποινικές διώξεις για βιασμό ανηλίκου στον 43χρονο.

Πηγή: Protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νέος θάνατος κρατουμένου στις φυλακές Αγίου Στεφάνου στην Πάτρα – Νεκρός 62χρονος

Απειλές για βόμβες σε αεροσκάφη: «Υπογραφή» ρωσικής εξτρεμιστικής οργάνωσης

«Περιττή γραφειοκρατία»: Οι ΗΠΑ μπλόκαραν γαλλική πρωτοβουλία για την ασφάλεια της ΑΙ

Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου: Βίντεο από την επίθεση στο Μαθηματικό με τους 3 τραυματίες

Πέντε νέα εγχώρια κρούσματα του ιού του Δυτικού Νείλου την τελευταία εβδομάδα - Συνολικά 53 θάνατοι

Δύο θάνατοι από γρίπη την τελευταία εβδομάδα -156 νέες εισαγωγές COVID-19

Μέγκαν Μαρκλ: Και ο αδελφός της στο μικροσκόπιο της έρευνας για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών

Προσωρινά κρατούμενος ο 37χρονος φερόμενος εγκέφαλος της ΜΚΟ για τα παιδιά με καρκίνο - Τι είπε στον ανακριτή

Σοκ στη Γερμανία από τον αιφνίδιο θάνατο του Βαυαρού Αϊβάνγκερ

Τα εργαστήρια κατέληξαν στον μηχανισμό θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη