Την παρέμβαση της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου προκάλεσαν οι καταγγελίες της βουλευτού Θεσσαλονίκης των ΑΝΕΛ, Σταυρούλας Ξουλίδου, πως υπήρξε στόχος απόπειρας δωροδοκίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Τις καταγγελίες της κ. Ξουλίδου, που φέρνουν ξανά στην επικαιρότητα την υπόθεση του «γαλάζιου κουμπαρά», επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμένος.

Μιλώντας το πρωί της Πέμπτης σε εκπομπή του MEGA ο κ. Καμένος κατονόμασε τον Γιώργο Σούκουρη ως τον άνθρωπο που προσπάθησε να εξαγοράσει την βουλευτή του κόμματός του.



Όπως είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, ο κ. Σούκουρης είναι γνωστός του υφυπουργού Ανάπτυξης Νότη Μηταράκη και του Άδωνι Γεωργιάδη, και πρόσφερε στην Σταυρούλα Ξουλίδου το ποσό των τριών εκατ. ευρώ (!) για να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Εντός της ημέρας η κ. Ξουλίδου έχει κληθεί να καταθέσει στην προϊσταμένη της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου.

«Δεν τον γνωρίζω τον κύριο. Είναι κάποιος από τους χιλιάδες που με ακολουθούν στο Facebook και το Twitter», απάντησε ο κ. Μηταράκης.

Σε ανάλογη διάψευση προέβη και ο Άδωνις Γεωργιάδης, μέσω της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, λέγοντας :

«Ο άνθρωπος αυτός είναι ένας από τους χιλιάδες που με ακολουθούν στο Facebook και στο Twitter και διαμαρτυρόταν για τις συντάξεις των Βορειοηπειρωτών» και χαρακτήρισε την υπόθεση «γελοία…».

Αντίθετος με την κλήση του Αρείου Πάγου προς την βουλευτή εμφανίστηκε ο Πάνος Καμένος :

«Κακώς η κ. Ξουλίδου καλείται από την προϊσταμένη της εισαγγελίας», είπε ο αρχηγός των ΑΝΕΛ, προσθέτοντας ότι «πρέπει να ανασυρθεί η υπόθεση από το αρχείο και να αναλάβει, αμέσως, νέος εισαγγελέας…».


Ανδρέας Μορφόπουλος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πολωνία: Τρεις νεκροί εντοπίστηκαν στο σπίτι του δράστη της επίθεσης στην Κρακοβία

Τραγωδία στον Σαρωνικό: Νεκρός 52χρονος ναυτικός μετά από πτώση στη θάλασσα

Ισραήλ: Ο Χέρτζογκ επέλεξε τον Γκάντι Άιζενκοτ, αντίπαλο του Νετανιάχου, για τον σχηματισμό κυβέρνησης

Κρακοβία: Στο όχημά του δράστη εντοπίστηκαν όπλα και πυρομαχικά

Λασίθι: Ανθρώπινη σορός εντοπίστηκε σε θαλάσσια περιοχή βόρεια της νήσου Χρυσή

Τουλάχιστον 5 νεκροί από πυροβολισμούς στην Κρακοβία - Συνελήφθη ο δράστης

«Η εσωτερική διαχείριση από την Τουρκία δεν μας αφορά»: Αντίδραση της Αθήνας στη δήλωση Φιντάν

Φοροδιαφυγή-μαμούθ με αχυρανθρώπους σε κέντρα - 18 συλλήψεις - Ομολόγησε γνωστός ηθοποιός-μοντέλο

Θάνατος Μαζωνάκη: Στο επίκεντρο η γυναίκα που προμήθευε τα φάρμακα αναισθησίας

Φιντάν στον ΣΚΑΪ για NAVTEX: «Όλα είναι φυσιολογικά, όλα είναι καλά» - «Λύθηκε το πρόβλημα»