Ενίσχυση στη θέση του τερματοφύλακα για τον Εργοτέλη. Ο σύλλογος του Ηρακλείου ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Βασιλειάδη που δήλωσε ότι αποτελεί μεγάλη τιμή για τον ίδιο η συγκεκριμένη εξέλιξη.

Η ανακοίνωση

Ο Εργοτέλης ανακοινώνει την απόκτηση του 20χρονου τερματοφύλακα, Γιώργου Βασιλειάδη, ο οποίος πιθανότατα αποτελεί την τελευταία μεταγραφή της ομάδος μας για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Έπειτα από τη συμφωνία με τον πρόεδρο του ΓΣ Εργοτέλης, Γιώργο Βρέντζο, ο Γιώργος Βασιλειάδης δήλωσε:

«Είναι μεγάλη μου τιμή που πλέον ανήκω κι εγώ στην οικογένεια του Εργοτέλη. Θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις και μαζί με τους συμπαίκτες μου θα επαναφέρουμε την ομάδα εκεί που ανήκει, στην Super League. Ο Εργοτέλης δεν ανήκει στη Γ’ Εθνική, θα είμαστε περαστικοί από αυτή τη κατηγορία».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Καλαμάτα: «Συνεχίζουμε απρόσκοπτα την πορεία προς την επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα»

Βαρύ πρόστιμο στον Πανιώνιο από τη ΔΕΑΒ για πανό κατά της αστυνομίας

Καλαμάτα: Διευθετημένο το ζήτημα - Κανένα θέμα ανάκλησης της άδειας συμμετοχής

Προσφυγή από τον τερματοφύλακα του Αιγάλεω για την επίθεση που δέχθηκε από τον πρόεδρο

Οι ευχές του Πρασσά: «Να φέρουμε τη Μαύρη Θύελλα εκεί που αξίζει να βρίσκεται»

Τσιμπανάκος: «Η Καλαμάτα είναι πολύ δυνατή αγωνιστικά & διοικητικά, δεν έχει να φοβηθεί κανέναν και τίποτα»

Σιόντης: «Αν δεν υπάρξει συστράτευση η παραίτησή μου θα είναι μονόδρομος»

Παραιτήθηκε από την Αναγέννηση Καρδίτσας ο Καβακάς, πιθανότερος αντικαταστάτης του ο Σπανός

Πέρασε και απ’ την Τρίπολη η Αναγέννηση Καρδίτσας

Ηλιούπολη για το παιχνίδι με την Ελλάδα Σύρου: «Συγχαίρουμε τη διαιτητική τετράδα - Ανθρώπινο το λάθος που έγινε»