Η επιθυμία της Μπαρτσελόνα να εντάξει στο δυναμικό της το καλοκαίρι έναν ακόμη πολύ ποιοτικό επιθετικό είναι δεδομένη. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε έκανε τα πάντα για να αποκτήσει τον Κουτίνιο από τη Λίβερπουλ, κάτι που όμως τελικά δεν κατάφερε με την αγγλική ομάδα να μην πέφτει κάτω από τα 150 εκατ. ευρώ.

Η συγκεκριμένη υπόθεση φαίνεται ότι άλλαξε τα πλάνα της Μπαρτσελόνα και έβαλε στο κόλπο τον Γάλλο. Την ίδια ώρα ο Γκριζμάν το περασμένο καλοκαίρι θεώρησε σωστό να παραμείνει στην Ατλέτικο, καθώς οι ροχιμπλάνκος δεν μπορούσαν να τον αντικαταστήσουν μετά το μεταγραφικό εμπάργκο που τους είχε επιβληθεί και δεν τους επέτρεπε να προχωρήσουν σε προσθήκες στο ρόστερ στη θερινή περίοδο.

Ωστόσο, την 1η Ιουλίου του 2018 η ρήτρα αποδέσμευσής του από την Ατλέτικο πέφτει στα 100 εκατ. ευρώ και με βάση τα οικονομικά δεδομένα της εποχής, αυτό είναι ένα ικανοποιητικό ποσό, αν συνυπολογίσουμε την δεδομένη ποιότητα του Γάλλου επιθετικού.

Πλέον, οι Καταλανοί σκέφτονται να ξεκινήσουν από τον χειμώνα κύκλο επαφών με τον παίκτη για να συμφωνήσουν μαζί του πριν το Μουντιάλ της Ρωσίας. Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, σύμμαχός τους αναμένεται να είναι ο Γκριζμάν που έχει αποφασίσει να αλλάξει ομάδα στο τέλος της σεζόν και η Μπαρτσελόνα είναι ιδανικός προορισμός για τον ίδιο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ρεάλ Μαδρίτης: Λάτρης του Ολίσε είναι ο Πέρεθ, η Μπάγερν όμως δεν πουλάει

Λαπόρτα για την επανεκλογή του: «Θα είμαστε ασταμάτητοι-Έρχονται συναρπαστικά χρόνια για την Μπαρτσελόνα»

Επανεκλέγεται πανηγυρικά πρόεδρος της Μπαρτσελόνα ο Λαπόρτα

Συνέχισε να προβληματίζει χάνοντας εκ νέου βαθμούς η Μπέτις πριν τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό

Ο Ραφίνια έκανε άνω κάτω τη Σεβίλλη και η Μπαρτσελόνα διατήρησε τη διαφορά στην κορυφή!

Αρμπελόα μετά τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης: «Πλέον μπορώ να πεθάνω χαρούμενος»

Παίκτης της Χετάφε αποβλήθηκε επειδή τσίμπησε τα γεννητικά όργανα του Σόρλοτ-Ορκίζεται πως δεν... έκανε τίποτα

Το μυθικό γκολ του Γκιουλέρ πίσω από το κέντρο και ο σαστισμένος Αρμπελόα!

Τεσσάρα… προθέρμανση για τη Ρεάλ πριν το Μάντσεστερ, με τον Γκιουλέρ να κλέβει την παράσταση με επική γκολάρα!

Με γκολ-ποίημα παρέμεινε μόνη στην τρίτη θέση της La Liga η Ατλέτικο!