Πριν περάσουμε να δούμε το σημερινό ιπποδρομιακό κουπόνι, να κάνουμε μια ανασκόπηση στο Ελληνικό πρόγραμμα του Σαββάτου 20/5/17 που έγινε στο Μαρκόπουλο.

Ημέρα εκπλήξεων το Σάββατο που μας πέρασε στον Ελληνικό ιππόδρομο και οι πίνακες των αποδόσεων γέμισαν αριθμούς!

Η ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ, η 4ετής φοράδα που κέρδισε στην 5η ιπποδρομία, δημιούργησε την τεράστια έκπληξη με την νίκη της με αποτέλεσμα να μην βρεθεί κανένας νικητής στο παιχνίδι του ΤΕΤΡΑΠΛΟΥ (να βρούμε τα 4 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά), να βρεθεί μόνο ένας νικητής στο παιχνίδι του ΤΡΙΚΑΣΤ (να βρούμε τα 3 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά) και να πάρει 7.000€ με μόλις 1 ευρώ στοιχηματισμού, και το δημοφιλές παιχνίδι του ΣΚΟΡ 6 (να βρούμε τους 6 νικητές ίππους σε αντίστοιχες διαδρομές) να σημειώσει τζακ-ποτ!

Στην επόμενη Ελληνική συγκέντρωση λοιπόν το ΣΚΟΡ ΓΚΑΝΙΑΝ 6 θα ανοίξει έχοντας ήδη στον κουμπαρά του 23.000€ και εάν συνυπολογίσουμε και τα χρήματα που θα παιχτούν, εκτιμάμε ότι το παιχνίδι αυτό θα μοιράσει πάνω από 55.000€ με 60.000€ στους νικητές, εάν βρεθούν βέβαια με σωστές προβλέψεις!

Με αρκετά μεγάλο κουπόνι -29 ιπποδρομίες - ξεκινάει η εβδομάδα μας στο ιπποδρομιακό στοίχημα! Οι ''γνωστές'' Γαλλία, Ν. Αφρική και Αγγλία συνθέτουν το πάζλ του κουπονιού για μια ακόμα ημέρα με τις πιο ποιοτικές διαδρομές να διεξάγονται στην Γαλλία και τον ιππόδρομο της CHANTILLY.

Αρκετά υψηλά τα έπαθλα εδώ, πολλά άλογα παρουσιάζονται με ισάξιες πιθανότητες για την κατάκτηση της νίκης, μάλλον η πιο ‘’φρόνιμη σκέψη’’ για το στοίχημα εδώ, είναι το παιχνίδι ΓΚΑΝΙΑΝ.

Η Αγγλία συμμετέχει με 2 ιπποδρομία τα οποία είναι όπως λέμε ''επικίνδυνα'' μιας και σε αυτά, βλέπουμε παραδοσιακά αφίξεις με μεγάλες εκπλήξεις! Άρα, οι λάτρεις των αουτσάιντερ ίππων, καλώς ορίσατε!

Η Νότιος Αφρική συμμετέχει με τον ιππόδρομο του FLAMINGO PARK το οποίο είναι και από ''τα αγαπημένα των Ελλήνων παικτών'' αφού ήταν από τα πρώτα ιπποδρόμια που μάθαμε εδώ στην Ελλάδα όταν ξεκίνησε να διεξάγεται και το ξένο ιπποδρομιακό στοίχημα!

Πάρτε στυλό και χαρτί να σημειώσετε τα προγνωστικά μας για τις σημερινές βραδινές ιπποδρομίες αφού ήδη έχουμε περάσει στην ζώνη για τις 7 το απόγευμα και μετά!

Με κωδικό διαδρομής 035 και ώρα έναρξης τις 20:25 βρισκόμαστε στην Αγγλία και προτείνουμε παιχνίδι ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε να κερδίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό 4 ΚΑΙ 5.

Με κωδικό διαδρομής 036 και ώρα έναρξης τις 20:55 βρισκόμαστε πάντα στην Αγγλία και προτείνουμε παιχνίδι ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή με ακριβή σειρά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης). Στοιχηματίζουμε να κερδίσει ο ίππος με τον αριθμό 5 και πίσω του να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό 4-3-2.

Μην ξεχνάτε, για περισσότερες πληροφορίες να επισκέπτεστε την επίσημη ιστοσελίδα της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.horseraces.gr

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ιπποδρομίες και να στοιχηματίσετε σε ένα από περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερα προγνωστικά, Αρχείο πετάλων, και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.petala.gr & www.sirganian.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube