Πριν περάσουμε στο σημερινό ιπποδρομιακό κουπόνι, ακολουθεί μια ανακοίνωση της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ:

ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΤO ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Το Σάββατο 22 Απριλίου με ώρα έναρξης τις 13.30, θα διεξαχθεί η 19η Ιπποδρομιακή Συγκέντρωση του έτους που περιλαμβάνει 7 ιπποδρομίες, στις εγκαταστάσεις του Ιπποδρόμου στο Μαρκόπουλο Αττικής.

Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε. με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και πρόσβαση του κοινού στις ιπποδρομιακές εγκαταστάσεις, διαθέτει κάθε ιπποδρομιακή ημέρα δωρεάν μετακίνηση από το σταθμό μετρό Κορωπίου (έξοδος προς Κορωπί) προς τον Ιππόδρομο Μαρκόπουλου κάθε 45 λεπτά από τις 12:00. Η αντίστροφη διαδρομή, από τον Ιππόδρομο προς το σταθμό μετρό Κορωπίου θα γίνεται μέχρι τις 18:00.


Mε 26 ιπποδρομίες παρουσιάζεται σήμερα Πέμπτη 20/4/17 το κουπόνι της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ οι οποίες μοιράζονται μεταξύ των χωρών Ν. Αφρικής, Γαλλίας και Αγγλίας. Οι πλέον ποιοτικές διαδρομές της ημέρα διεξάγονται στην Αγγλία και την Γαλλία και στα αντίστοιχα ιπποδρόμια των NEWMARKET & CHANTILLY (ΣΑΝΤΙΓΥ).

Πάρτε χαρτί και στυλό να σημειώσετε τις ιπποδρομικές προτάσεις της εκπομπής μας μιας και το κυρίως μενού είναι μέχρι τις 17:30, ενώ η επόμενη σύνδεση μας θα είναι λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα!

Η πρώτη μας πρόταση αφορά την Ν. Αφρική και το παιχνίδι του ΣΥΝΘΕΤΟΥ (να βρούμε δηλαδή τον νικητή ίππο σε δυο διαδοχικές ιπποδρομίες). Στην ιπποδρομία λοιπόν με κωδικό 020 και με ώρα έναρξης τις 16:10 επιλέγουμε για νικητή τον ίππο με τον αριθμό 13 ενώ στην αμέσως επόμενη διαδρομή με κωδικό 022 και με ώρα έναρξης τις 16:50 επιλέγουμε για νικητές έναν εκ ίππων με αριθμό 1 και 3.

Η δεύτερη πρόταση μας για σήμερα αφορά την Αγγλία και την διαδρομή με κωδικό 023 και με ώρα έναρξης τις 17:00. Εδώ επιλέγουμε το παιχνίδι του ΤΡΙΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα τρία πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Εδώ λοιπόν θα στοιχηματίσουμε να κερδίσει ο ίππος με τον αριθμό 2 και πίσω του να έρθουν στις υπόλοιπες δυο θέσεις οι ίπποι 3-6-1.

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ιπποδρομίες και να στοιχηματίσετε σε ένα από περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερα προγνωστικά, Αρχείο πετάλων, και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.petala.gr & www.sirganian.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube