Πριν περάσουμε στο σημερινό ιπποδρομιακό κουπόνι της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ με τις ξένες ιπποδρομίες, να ενημερώσουμε το φίλιππο κοινό πως έρχεται ένα 2ήμερο (Πέμπτη και Παρασκευή) με 2 εξαιρετικά Ελληνικά προγράμματα που περιλαμβάνει 7 διαδρομές το καθένα! Οπωσδήποτε δεσπόζει η κλασική διαδρομή του Κυπέλλου 25ης Μαρτίου στην συγκέντρωση της Παρασκευής αλλά υπάρχουν και αρκετές άλλες διαδρομές και στα δυο προγράμματα που αναμένεται να εκτινάξουν τις αποδόσεις στα ύψη, μιας και είναι εξαιρετικά δύσκολες διαδρομές για προγνωστικά! Ιδιαίτερα τα είδη στοιχημάτων όπως το ΤΡΙΚΑΣΤ (πρόβλεψη με ακριβή σειρά των 3 πρώτων ίππων στην άφιξη) και όπως το ΤΕΤΡΑΠΛΟ (πρόβλεψη με ακριβή σειρά των 4 πρώτων ίππων στην άφιξη) αναμένεται να έχουν την τιμητική τους το 2ήμερο αυτό!

Αύριο θα έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το Ελληνικό πρόγραμμα της Πέμπτης 23/3/2017 το οποίο ξεκινάει στις 14:47 ενώ θα έχουμε και τις προτάσεις μας για το ιπποδρομιακό σας στοίχημα! Στις προβλέψεις μας την προηγούμενη Ελληνική συγκέντρωση είχαμε 100% επιτυχία και έγινε τουλάχιστον διπλασιασμός των χρημάτων μας, ελπίζουμε και σε ανάλογη συνέχεια αύριο!

Σήμερα Τετάρτη 22/3/2017 ας κάνουμε μια μικρή ‘’προθέρμανση’’ με προγνωστικά από το ξένο ιπποδρομιακό κουπόνι της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ. Συνολικά έχουμε 29 διαδρομές από τις χώρες Ν. Αφρικής, Γαλλίας και της Αγγλίας με το πρόγραμμα να ξεκινάει στις 13:10 το μεσημεράκι και να ολοκληρώνεται στις 22:15 το βράδυ!

Οι σημερινές μας προτάσεις θα είναι από την Ν. Αφρική και από την Αγγλία.

Να πούμε πως ‘’πέρασε’’ το προγνωστικό που είχαμε νωρίτερα για την ιπποδρομία της Νοτίου Αφρικής με κωδικό 021 και ώρα έναρξης τις 16:40. Κέρδισε ο ίππος με τον αριθμό 5 δίνοντας απόδοση 3,70 στο ΓΚΑΝΙΑΝ του!

Στις 21:45 με κωδικό ιπποδρομίας τον 038 από την Αγγλία, έχουμε επιλέξει να παίξουμε ΤΡΙΚΑΣΤ (πρόβλεψη των τριών πρώτων ίππων στην άφιξη με ακριβή σειρά) τους συνδυασμούς 1 με 9-2-5 και 9 με 1-2-5

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ιπποδρομίες και να στοιχηματίσετε σε ένα από περισσότερα από 1.000 πρακτορεία της ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερα προγνωστικά, Αρχείο πετάλων, και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.petala.gr & www.sirganian.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube