Στον Ηρακλή θα αγωνίζεται για τα επόμενα δύο χρόνια ο Νίκος Πουρτουλίδης. Ο Έλληνας μέσος είχε συνάντηση με τους ανθρώπους της ομάδας και συμφώνησε σε όλα μαζί τους για να υπογράψει εκεί.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο «Πούρτου» έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις κάνοντας λόγο για επιστροφή στην Σούπερ Λίγκα με καλό ποδόσφαιρο και καλό σύνολο.

«Έφυγα από μια ομάδα ιστορική και ξεχωριστή με κόσμο που την αγαπά πραγματικά όπως είναι η Νίκη Βόλου και ήρθα σε μια ομάδα μεγάλη που έχει γράψει την δικιά της ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μπορεί τελευταία να πέρασε δύσκολες στιγμές αλλά υπάρχει μεγάλο κίνητρο για να μπορέσει να επιστρέψει και πάλι εκεί που ανήκει και να πρωταγωνιστήσει ξανά στην Super League. Εύχομαι να δημιουργήσουμε μια καλή ομάδα που θα παίξει καλό ποδόσφαιρο και με τον κόσμο δίπλα μας να μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Εύχομαι να είμαι υγιής και θα δώσω τα πάντα για να τα καταφέρουμε και θα προσπαθήσω να δικαιώσω την εμπιστοσύνη της Διοίκησης και του προπονητή», τόνισε ο Πουρτουλίδης μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Νίκου Πουρτουλίδη για τα επόμενα δυο (2) χρόνια.

Ο 29χρονος μέσος υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο (2002-2006) με την ομάδα της ΑΕΚ, όμως για τις σεζόν 2004-2006 παραχωρήθηκε δανεικός στον Θρασύβουλο (69 εμφανίσεις). Ακολούθως βρήκε ποδοσφαιρική «στέγη» για δυο χρόνια (2006-2008) στην Τρίπολη φορώντας την φανέλα του Αστέρα (23 εμφανίσεις), ενώ το 2008 αγωνίζεται με τα χρώματα του Ηλυσιακού.

Την αγωνιστική περίοδο 2008-2010 ανήκε στην ομάδα της Καλαμάτας, όπου και αγωνίστηκε σε 60 παιχνίδια και σκόραρε τρεις φορές. Στην συνέχεια αποτέλεσε μέλος του Πιερικού για τις περιόδους 2010-2012 (61 εμφανίσεις/2 τέρματα), ενώ τελευταίος του «σταθμός» ήταν η Νίκη Βόλου (43 εμφανίσεις, 7 τέρματα)».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οι ευχές της Καλαμάτας σε Σεμπά: «Η υγεία κάθε αθλητή είναι πάνω από οποιονδήποτε αγώνα»

Βοσνιάδης: «Θα είμαστε μετρημένοι και σοβαροί - Μόλις κλειδώσει μαθηματικά, θα ελευθερωθούμε να το χαρούμε»

«Βράζει» για τη διαιτησία η Ελλάς Σύρου: «Επαναλαμβανόμενο μοτίβο που δεν μπορεί πλέον να αγνοηθεί»

Βήμα ανόδου για Καλαμάτα, μέσω Ολυμπιακού Β, και… παραμονής για Athens Kallithea!

Γκολ… ανόδου ο Μιράντα, πανηγυρισμοί στις κερκίδες της Καλαμάτας για το ΟΣΦΠ Β-Πανιώνιος!

Στα… σχοινιά ο Πανιώνιος, 2-0 ο ΟΣΦΠ Β με Τανούλη

Ο Κουτσίδης σκόραρε με το στήθος για το 1-0 του ΟΣΦΠ Β - Έχασε πέναλτι ο Πανιώνιος!

Μεγάλη ανησυχία για Σεμπά: Αποχώρησε με ασθενοφόρο από το ματς με Καλαμάτα!

Οι φίλοι του Ηρακλή έστησαν ξέφρενο πάρτι αποθέωσης στην αποστολή για την άνοδο!

Το πάρτι στα αποδυτήρια του Ηρακλή για την άνοδο και το «είναι τρελός ο πρόεδρος» για τον Μονεμβασιώτη!