Κάτοικος Κρήτης για δύο ακόμη χρόνια θα παραμείνει ο Νίκος Κοροβέσης.

Ο Έλληνας αριστερός μπακ-χαφ ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον ΟΦΗ μέχρι το καλοκαίρι του 2021, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων πως πρέπει αυτός και οι συμπαίκτες του να φέρουν τον ιστορικό σύλλογο στο επίπεδο που πρέπει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Κοροβέση μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Ο Έλληνας αμυντικός και εκ των αρχηγών της ομάδας μας, αποτέλεσε τον πρώτο σε συμμετοχές ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ στην προσπάθεια για παραμονή στη Super League και απέδειξε εντός αγωνιστικών χώρων ότι δικαιούται την παραμονή του στην ομάδα μας!

Λίγο μετά την επίτευξη της συμφωνίας με την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ο Νίκος Κοροβέσης υποστήριξε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας:

Η χρονιά που πέρασε ήταν ένα μάθημα για μας. Μάθαμε να δουλεύουμε κάτω από πίεση, να πιστεύουμε στους εαυτούς μας και στο τέλος καταφέραμε να φτάσουμε στο στόχο μας. Πιστέψαμε στο πλάνο και δικαιωθήκαμε. Βγήκαμε πιο δυνατοί απ' αυτή τη χρονιά και πρέπει να το κρατήσουμε σαν μάθημα για τις επόμενες.

Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στον ΟΦΗ. Είναι κάτι που ήθελα πάρα πολύ και δούλεψα σκληρά για να το καταφέρω. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές, τα μέλη της διοίκησης και όλους όσοι ήταν δίπλα μας όλη τη χρονιά.
Θα ήθελα τα επόμενα χρόνια που θα είμαι εδώ να τους δικαιώσω και να δείξω ακόμα περισσότερα πράγματα.

Η επόμενη χρονιά θα είναι δύσκολη. Θα πρέπει όλοι να φέρουμε τον ΟΦΗ στο επίπεδο που του αξίζει. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, όπως κάνω πάντα και θα δουλέψω σκληρά. Θέλω να καθιερωθώ στην ομάδα, κάτι που γίνεται μόνο μέσα από δουλειά".

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γένσεν: «Να μη σεβαστούμε την ΑΕΚ παραπάνω απ' ότι πρέπει - Δεν μας ενδιαφέρει αν είναι φαβορί, θέλουμε τρεις βαθμούς»

Tσανάκας: «Ουσία, καλό ποδόσφαιρο και τρίποντο για τον Ολυμπιακό στον Βόλο»

Τσακίρης: «Με 11 αλλαγές η ΑΕΚ κόντρα στον Άρη - Ενδέχεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή ο Ζοάο Μάριο»

Σμαΐλοβιτς: «Πολύ καλό ότι δεν έχουμε δεχθεί ακόμη γκολ στην Ελλάδα - Να κάνουμε τη δουλειά μας στον Βόλο»

Μεντιλίμπαρ: «Τώρα που ξέρουμε ποιοι είμαστε εδώ, να συγκεντρωθούμε» - Τι είπε για Πουέρτα και Μπέιλι

Σαββόπουλος: «Θα δοκιμαστεί το ρόστερ και η ετοιμότητα του Άρη - Ντεμπούτο για Σούταλο»

Πήλιος: «Να βγάλουμε τη μαχητικότητα που μας χαρακτηρίζει ως ομάδα»

Τσορμπατζόγλου: «Σκληρές διαπραγματεύσεις με Άουγκσμπουργκ για Γιάκιτς - Κυρίαρχο όνομα ο Λαμπόρντ»

Δεσύλλας: «Ο Ουναΐ προσφέρει επιπλέον κίνητρο ώστε να βρεθεί ο κόσμος στο ΟΑΚΑ κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Νίκολιτς: «Πολύ δύσκολο το παιχνίδι με τον Άρη, πρέπει η εμφάνισή μας να φτάσει σε υψηλά επίπεδα»

TAGS: ΟΦΗ