Παίκτης του Ολυμπιακου πρέπει να θεωρείται ο Ιμπραϊμι!

Ο μάνατζέρ του Ντμίτρι Σέλουκ μιλώντας σε ρωσική ιστοσελίδα έκανε γνωστό ότι έχει επέλθει συμφωνία με τους ερυθρόλευκους, με τον παίκτη του να… «μετακομίζει στον Ολυμπιακό».

Στις δηλώσεις του αυτές ο Σέλουκ επισημαίνει ότι είχε επαφές με την Ανζί για την περίπτωση του Ιμπραϊμι, κάτι που δεν προχώρησε, καθώς επέλεξε άλλον ποδοσφαιριστή.

«Είναι δικαίωμά τους. Τελικά ο πελάτης μου μετακόμισε στον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει προκριθεί στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ», ανέφερε.

Ο Ιμπραϊμι είναι μέσος, και κάτοχος του νορβηγικού διαβατηρίου και διεθνής με τις εθνικές ομάδες της χώρας των μικρών ηλικιών.

Τα δικαιώματά του ανήκαν στην Μάντσεστερ Σίτι.

Φυσικά και δεν αναμένεται να πάρει θέση από τώρα στο ρόστερ του Ολυμπιακού αλλά πρόκειται για άλλη μια κίνηση που κάνει η ελληνική ομάδα με γνώμονα το μέλλον.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θύρα 1: «Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και η ΑΕΛ ποτέ»

Πανσερραϊκός: Έσπασε το αρνητικό σερί στο Αγρίνιο και «τρέχει» 8/9 αήττητο με ρεκόρ επιβίωσης

Άρης: Έσπασε το «φράγμα» των 2+ γκολ μετά από έναν χρόνο

Ολυμπιακός: Από την πτώση στα ντέρμπι στο 2-0 της Λεωφόρου

ΑΕΚ: «Βασίλισσα» των ντέρμπι με αριθμούς – Το σερί που τη φέρνει αγκαλιά με τον τίτλο

ΠΑΟΚ: Στα «ασπρόμαυρα» η Θεσσαλονίκη για τα 100 χρόνια

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την παράσταση τίτλου της ΑΕΚ και το σημαντικό «διπλό» του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο

Αθανασίου: «Ακόμη χειρότερες από την εικόνα είναι οι δηλώσεις του Μπενίτεθ - Υπάρχει έλλειψη κατανόησης της κατάστασης»

Το ποστάρισμα του ΠΑΟΚ για τα γενέθλια: «Τέσσερα γράμματα, ένα έμβλημα, μία ιδέα - 100 χρόνια ασπρόμαυρης μαγείας»

Μπενίτεθ: «Aυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει ρεαλιστικός στόχος - Πρέπει να δώσω κίνητρο στην ομάδα ενόψει των επόμενων ματς»