Ο Μπόγιαν Κρκιτς αποφάσισε και επέλεξε Ολυμπιακό! Σύμφωνα με τον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό «Radio Gallega», ο 23χρονος επιθετικός φέρεται να είπε «ναι» στην πρόταση των πρωταθλητών Ελλάδας και από την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται με την ερυθρόλευκη.

«Σε αναμονή της επίσημης επιβεβαίωσης από τον Ολυμπιακό, εμείς μπορούμε να σας επιβεβαιώσουμε –ό,τι είπαμε και χθες- πως ο Μπόγιαν Κρκιτς θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν στην ελληνική ομάδα του Μίτσελ που παίζει στον Champions League», ανέφερε στο Twitter o συγκεκριμένος ραδιοφωνικός σταθμός.

Ο συγκεκριμένος ραδιοφωνικός σταθμός είναι από την περιοχή της Γαλικίας και ασχολείται κυρίως με το ρεπορτάζ της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, η οποία ενδιαφερόταν έντονα για τον Κρκιτς. Ωστόσο, όπως αποκάλυψαν οι Ισπανοί, ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα φέρεται να επέλεξε τον Ολυμπιακό και να απάντησε αρνητικά σε «Ντέπορ», Στόουκ, Βιγιαρεάλ και Μάλαγα.

Μάλιστα, ο Κρκιτς ήταν εκτός αποστολής από το φιλικό που έδωσε το Σάββατο (19/7) η Μπαρτσελόνα κόντρα στην Ουέλβα, καθώς την ίδια μέρα θα γνωστοποιούσε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΠΑΟΚ: Όλη η προσοχή στο πρωτάθλημα – Τα δεδομένα για τραυματίες

Κηφισιά-Λεβαδειακός: Μάχη με φόντο την παραμονή και την τετράδα

ΑΕΚ: Αλλαγές στην ενδεκάδα με Βίντα βασικό και σκέψεις για Μάνταλο στον Βόλο

Ατρόμητος-Παναιτωλικός: Με το βλέμμα στο 5-8 οι γηπεδούχοι κόντρα στους Αγρινιώτες που ψάχνουν αντίδραση

Ολυμπιακός: Ενδεκάδα με ερωτηματικά, έτοιμος ο Λουίς – «κλειδί» ο Ποντένσε ενόψει ΠΑΟΚ

ΟΦΗ – AEL Novibet: Από τη μια η αντίδραση και από την άλλη η… ορμή!

«Το Σάββατο στηρίζουμε τη γειτονιά που μεγαλώσαμε από παιδιά»: Το κάλεσμα του Ατρόμητου ενόψει Παναιτωλικού

Τσακίρης: «Έχει δείξει ότι ξέρει να διαχειρίζεται όλα τα συναισθήματα ο Νίκολιτς - Η πιθανότερη 11άδα της ΑΕΚ για Βόλο»

Τσανάκας: «Ο Ολυμπιακός στην ευρωπαϊκή ελίτ - Ο κόσμος δίπλα στην ομάδα για το πρωτάθλημα»

Σαββόπουλος: «Θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την κόπωση του Παναθηναϊκού ο Άρης - Δεν νομίζω να προλαβαίνει ο Μορόν»