Ο αντικαταστάτης του Γιάννη Χατζηνικολάου στον πάγκο του Εργοτέλη θα είναι ο Νίκος Ουσταμπασίδης. Ο νέος τεχνικός των Ηρακλειωτών στο παρελθόν έχει διατελέσει πρώτος προπονητής σε Εθνικό Αλεξανδρούπολης και Έβρο Σουφλίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Ουσταμπασίδη, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Έπειτα από τη συμφωνία με τον Πρόεδρο Γιώργο Βρέντζο, ο νέος προπονητής της ομάδας μας

Ο Νίκος Ουσταμπασίδης έχει εργαστεί ως βοηθός προπονητής των Μαρίνου Ουζουνίδη σε Ξάνθη-Πλατανιά-Εργοτέλη και Γιώργου Γεωργιάδη σε ΠΑΟΚ-Βέροια. Έχει επίσης εργαστεί ως 1ος προπονητής σε Εθνικό Αλεξανδρούπολης και Έβρο Σουφλίου.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Εργοτέλη και του ευχόμαστε καλή επιτυχία!»

Έπειτα από την επίτευξη συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών ο νέος τεχνικός του Εργοτέλη, στις πρώτες του δηλώσεις, ανέφερε τα εξής ακόλουθα: δήλωσε:

«Ευχαριστώ τη διοίκηση και ειδικά τον πρόεδρο του Εργοτέλη, Γιώργο Βρέντζο, για την εμπιστοσύνη τους προς εμένα. Είναι τιμή μου που με επέλεξαν και θέλω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών τους. Ο Εργοτέλης έχει γυρίσει σελίδα και πραγματοποιεί ένα νέο ξεκίνημα στην πλούσια ιστορία του, στο οποίο θέλω να βοηθήσω κι εγώ. Όλοι μαζί, διοίκηση, προπονητές, παίκτες και κόσμος θα συνεργαστούμε και θα δουλέψουμε, ο καθένας από τον τομέα του, ώστε να φτιάξουμε την ομάδα για να κερδίζει κάθε αντίπαλο και να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να πετύχουμε το στόχο μας αλλά αυτό δεν φτάνει, πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τέλος εποχής στον Ιωνικό: Αποχωρεί η οικογένεια Τσιριγώτη μετά από οκτώ χρόνια

Στον Πανναξιακό και τη νέα σεζόν ο Μανωλάς

H ΔΕΑΒ έκοψε το γήπεδο σε δυο φυσικά πρόσωπα για όσα έγιναν στο Πύργος - Ζάκυνθος

Προπονητής σε ομάδα έκπληξη ο Βαζέχα!

Toποθετήθηκε δημόσια ο Καλαμάρης για το ενδιαφέρον του για τον ΠΑΣ: «Μέσα στις επόμενες 15 ημέρες θα έχω πλήρη εικόνα»

Γ' Εθνική: Φιέστα για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς - Θρίλερ στον Β' όμιλο με τριπλή ισοβαθμία και πρωταγωνίστρια τη Ζάκυνθο!

«Έσπασε» το απόλυτο του Πανθρακικού ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου

Τιμωρία της ΔΕΑΒ στην ΠΑΣ Πύργος για τα μπουκάλια, τον τραυματισμό παίκτη στο κεφάλι και τη διακοπή!

Γ' Εθνική: Στη Super League 2 ο Απόλλων Καλαμαριάς - Το θρίλερ για την άνοδο συνεχίζεται στο Β' Όμιλο

Άνοδος για Πανθρακικό, «ζωντανοί» Απόλλων Καλαμαριάς και Άρης Πετρούπολης - Παραμένει ουραγός ο Εθνικός!