Την πιθανότητα αποκλεισμού από τα σημαντικά ευρωπαϊκά παιχνίδια της υπόλοιπης αγωνιστικής σεζόν, αντιμετωπίζει ο Ντένιζ Αϊτεκίν μετά τα σφυρίγματά του στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Όπως αναφέρει η Marca, ο επικεφαλής διαιτησίας στην UEFA, Πιερλουίτζι Κολίνα δεν φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από τις αποφάσεις του Γερμανού ρέφερι και όπως όλα δείχνουν δεν θα πρωταγωνιστήσει σε άλλες σημαντικές αναμετρήσεις.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως η τιμωρία που περιμένει τον Αϊτεκίν δεν θα είναι εξαντλητικά αυστηρή, αλλά θα πέσει στα «μαλακά». Πράγμα που σημαίνει πως το πιθανότερο είναι να διαιτητεύσει παιχνίδια λιγότερο προβεβλημένα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επιβλήθηκε ποινή έξι αναμετρήσεων στον Πρεστιάνι λόγω ομοφοβικής επίθεσης στην αναμέτρηση με την Ρεάλ Μαδρίτης

Sold out σε λίγες ώρες ο πρώτος ημιτελικός Ατλέτικο-Άρσεναλ για το Champions League!

Το ειρωνικό χειροκρότημα του Βινίσιους και οι αποδέκτες του μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ

Από τη βραδιά που το πανηγύριζε πιτσιρικάς στον καναπέ, ο Τζουλιάνο Σιμεόνε τώρα θα παλέψει κόντρα στην Άρσεναλ!

Ράμος για Καμαβινγκά: «Είμαι απογοητευμένος, μπήκε για να αλλάξει το ματς και πήρε ανόητη κόκκινη»!

Στην κορυφή του UEFA Ranking η Μπάγερν - 34ος ο Ολυμπιακός, πού βρίσκονται ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΕΚ!

Ο Εμπαπέ έχει να σκοράρει σε ημιτελικό Champions League από τα… 19 του!

Beef του Βινίσιους με Μπέλιγχαμ: «Τι θέλεις; Κλείσε το στόμα σου»

Εμπαπέ: «Έσπασε» τα κοντέρ στο Champions League - Στα μισά του δρόμου προς τον Ρονάλντο

Ο Αρμπελόα τα «έριξε» στον διαιτητή για τον αποκλεισμό της Ρεάλ: «Δεν μπορεί να αποβάλλεται παίκτης για κάτι τέτοιο»!