Η κατάσταση πλέον έχει φτάσει στα άκρα. Ο Μπρένταν Ρότζερς έδωσε εντολή στον Λουίς Σουάρες να προπονείται μόνος του μέχρι να ζητήσει συγγνώμη με γραπτή ανακοίνωση για τις δηλώσεις που έκανε περί αθέτησης συμφωνίας με τη Λίβερπουλ.

Η σιωπηλή τιμωρία στον Ουρουγουανό, είναι ένα ακόμη επεισόδιο του σήριαλ της μεταγραφής του στην Άρσεναλ.

Ήταν δεδομένο ότι κατάσταση είχε ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Ο Σουάρες πήρε απόφαση να γνωστοποιήσει τους όρους του συμβολαίου του με τη Λίβερπουλ και ο σύλλογος αποφάσισε να τον βάλει στον...«πάγο» μέχρι αυτός να συμμορφωθεί. Για πώληση βέβαια ούτε λόγος.

Ο Σουάρες δεν δείχνει διατεθειμένος για την ώρα να φορέσει ξανά τη φανέλα της Λίβερπουλ ενώ σκληρή στάση αναμένεται να κρατήσει ο Μπρένταν Ρότζερς.«Η Λίβερπουλ είναι ένας ιστορικός σύλλογος και ο Σουάρες δεν έδειξε σεβασμό. Θα είμαι αμίληκτος σε θέματα πειθαρχίας. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να φέρεται έτσι. Δεν υπάρχει καμία συμφωνία. Μόνο κάποιες συζητήσεις» επεσήμανε ο Ρότζερς και συμπλήρωσε «Σίγουρα υπάρχει τρόπος να λυθεί το θέμα αλλά πλέον εξαρτάται από την συμπεριφορά του παίκτη».

Πηγή: england365.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Άστον Βίλα: Έγραψε ιστορία και ισοφάρισε... στοιχειωμένο ρεκόρ που κρατούσε 111 χρόνια!

Κάποιος να τη σταματήσει: Η Άστον Βίλα πέρασε με... μαγκιά και Γουότκινς από το «Στάμφορντ Μπριτζ»!

Ο Γκουαρδιόλα έγινε Viral στο Νησί, αφού τα έβαλε με cameraman μετά τη νίκη της Σίτι στο «City Ground»!

Λίβερπουλ: Πόσα παιχνίδια χρειάστηκε ο Βιρτς για να κάνει «σεφτέ» στα γκολ με τους reds

Τρόμαξε μέχρι να επιστρέψει στην κορυφή η Άρσεναλ, συγκίνηση για Ζότα και «αναγέννηση» Βιρτς στη Λίβερπουλ!

Σε x-mas mood ο Χάαλαντ, πήρε σκουφάκι από οπαδό και γιόρτασε τη νίκη στο Νότιγχαμ!

Ο Σερκί πήρε τη Σίτι από το χέρι για το σπουδαίο «διπλό» στο Νότιγχαμ

«Ο Πικάσο του παιχνιδιού μας»: Συγκλονιστικό «αντίο» των οπαδών της Νότιγχαμ στον Τζον Ρόμπερτσον!

Λύγισε τη Νιούκαστλ και βλέπει τετράδα η Μαν. Γιουνάιτεντ!

Σύσσωμη η Γουλβς κατέθεσε στεφάνι στη μνήμη του Ζότα έξω από το «Άνφιλντ»