Ψύχραιμη... απόδραση! Στον ΠΑΟΚ κατέληξε το «θρίλερ» στη Δράμα, με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να επικρατεί 68-64 του ΚΑΟΔ, για την 3η αγωνιστική της Α1. Χαραλαμπίδης και Κάρτερ οι κορυφαίοι της ομάδας του Σούλη Μαρκόπουλου.

Στον ΠΑΟΚ ανήκαν τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, με τους Κάρτερ και Τσόχλα να διατηρούν τον «Δικέφαλο του Βορρά» στο +4 (7-11). Όμως, στη συνέχεια ο ΚΑΟΔ κυριάρχησε και με ένα σερί 11-0 έκανε το 18-11, περίπου ένα λεπτό πριν το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου. Η «απάντηση» των φιλοξενούμενων ήταν τρεις βολές από τον Λάνγκφορντ, με το σκορ να διαμορφώνεται στο 18-14.

Ο ΚΑΟΔ συντηρούσε το προβάδισμά του στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου (22-18), αλλά ο Λάνγκφορντ είχε… ζεσταθεί και έφερε το ματς στην ισοπαλία (22-22). Από εκείνο το σημείο και έπειτα, το ματς ήταν ισορροπημένο με το προβάδισμα να εναλλάσσεται, αλλά τον «Δικέφαλο του Βορρά» να πηγαίνει στα αποδυτήρια με ένα καλάθι διαφορά (33-35).

Το ματς ήταν ντέρμπι και στο τρίτο δεκάλεπτο, με τον ΠΑΟΚ όμως να διατηρεί το προβάδισμά του (47-45). Στην τέταρτη περίοδο, ο ΚΑΟΔ μπήκε πιο αποφασιστικά και με ένα επιμέρους σκορ 9-4, πέρασε ξανά μπροστά (55-51). Παρ’ όλα αυτά, οι παίκτες του Σούλη Μαρκόπουλου έκαναν την αντεπίθεσή τους και περίπου δύο λεπτά πριν τη λήξη, έκαναν ένα σερί 10-0, μετατρέποντας το 57-53 σε 57-63! Οι Δραμινοί ροκάνισαν τη διαφορά (61-63), χάρη σε τέσσερις εύστοχες βολές από τον Ζάρα, και στη συνέχεια με ένα τρίποντο εκατέρωθεν το σκορ έγινε 64-66, στα 22,4’’ πριν τη λήξη! Στα τελευταία δευτερόλεπτα, οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο ψύχραιμοί και έτσι πήραν το ροζ φύλλο με το τελικό 68-64.

Τα δεκάλεπτα: 18-14, 33-35, 45-47, 64-68.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ευχαρίστησε τον Γιαννακόπουλο ο Ερασιτέχνης: «Μεγάλη ενέργεια Παναθηναϊκής αλληλεγγύης - Ο σύλλογος είναι οικογένεια»

Ομπράντοβιτς: «Σήμαινε πολλά για εμένα ο Παύλος, ήταν δεύτερος πατέρας μου - Με τον Δημήτρη είμαστε στην ίδια γραμμή»

«Η άμυνα του Παναθηναϊκού, ο Φρανσίσκο, αλλά και ο ΠΑΟΚ που δείχνει ότι… έρχεται»: Το σχόλιο των Ρομπόλη και Πετρίδη

Φρανσίσκο: «Νιώθω 1000% έτοιμος, πολύ καλή η συνεργασία με Ομπράντοβιτς - Ανυπομονώ να φωνάξω μαζί με τον κόσμο»

Μαντζούκας: «Βγάλαμε ενέργεια από την άμυνα, πήραμε αυτά που έπρεπε από το ματς»

Η βραδιά «πράσινης» ενότητας και οι... πύραυλοι του Ζοτς: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπουργκ

Άλλο επίπεδο ο Παναθηναϊκός, έκανε πλάκα στην Μπουργκ στη μεγάλη επιστροφή του Ομπράντοβιτς!

Το τρίποντο του 16χρονου Βαρβαρίτη και η καθολική αποθέωση από το κοινό του Παναθηναϊκού!

Το κοινό ποστάρισμα ΠΑΕ και ΚΑΕ με Αλαφούζο και Γιαννακόπουλο: «United we stand»!

Σπανούλης: «Ικανοποιημένος με την σκληράδα και τον χαρακτήρα των παικτών μου»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.