Χανιά: Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους αγρότες και κτηνοτρόφοι

Την απόφαση να λάβουν μέρος στο πανελλήνιο συλλαλητήριο την ερχόμενη Παρασκευή στην Αθήνα, γνωστοποίησαν το απόγευμα της Κυριακής αγρότες και κτηνοτρόφοι μέλη της Ενωτικής Ομοσπονδίας της Κρήτης.

Όπως γνωστοποίησαν, την Πέμπτη θα επιβιβαστούν στο πλοίο της γραμμής με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά, καλώντας παράλληλα αγρότες και κτηνοτρόφους που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση να το δηλώσουν στους κατά τόπους αγροτικούς συλλόγους.

Παράλληλα, παραμένουν στο μπλόκο που έχουν στήσει στη θέση «Μεγάλα Χωράφια», κλείνοντας για 10 λεπτά την εθνική οδό Χανίων-Ρεθύμνου στη μία μετά το μεσημέρι και στις πέντε το απόγευμα.

Άλλοι αγρότες συνεχίζουν τον αποκλεισμό του κόμβου Κλαδισού στη δυτική είσοδο της πόλης, με την κυκλοφορία των οχημάτων να διεξάγεται από παράλληλους δρόμους.

Πηγή: newsbeast.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

58χρονος παρέσυρε αστυνομικό στο Κιλκίς επειδή του έκοβε κλήση

Οπαδικό επεισόδιο βλέπουν οι Αρχές πίσω από τους πυροβολισμούς στον Άγιο Δημήτριο - Οργανωμένος της ΑΕΚ στο στόχαστρο!

Κακοποίηση παιδιών στο Ηράκλειο: Προσωρινά κρατούμενος ο 54χρονος πατέρας, αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες

Δεν προσέρχονται οι αγρότες στον αυριανό διάλογο με τον Μητσοτάκη - Τι έχει συμβεί

Χατζηδάκης: Aδιανόητο να μην προσέλθουν στο διάλογο ορισμένοι αγροτοσυνδικαλιστές

Θεσσαλονίκη: Αναβλήθηκε η δίκη σε δεύτερο βαθμό για τη δολοφονία της 41χρονης εγκύου

Αυτά τα ιδιωτικά νησιά είναι μαγικά: η ελίτ αναζητά επενδύσεις υψηλής αξίας

Χάος στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης - Δεκάδες ακυρώσεις πτήσεων λόγω χιονιού

Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στον Ασπρόπυργο μετά από επεισόδια στη λεωφόρο ΝΑΤΟ με τραυματία έναν αστυνομικό

Αναβλήθηκε για τις 18 Σεπτεμβρίου η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου στο Εφετείο για τον θάνατο της Τζωρτζίνας