Ο Τζον Στόουνς τόνισε πως είναι άσχημο στο πρώτο του παιχνίδι ως αρχηγός να χάνει η Αγγλία από την Ελλάδα, πιστεύει πως δεν βγήκαν τα πλάνα και δεν απέδωσε η προετοιμασία που έκαναν, ενώ δεν εφαρμόστηκε σωστά και το νέο σύστημα του προπονητή τους, αφού δεν δημιούργησαν ευκαιρίες και δέχτηκαν πολλές αντεπιθέσεις.

Αναλυτικά: «Νομίζω πως, σε προσωπικό επίπεδο, είμαι απόλυτα στενοχωρημένος. Η πρώτη φορά με το περιβραχιόνιο κι έχουμε ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Είχα όλα τα συναισθήματα χθες, προετοιμαστήκαμε όπως κάνουμε συνήθως, αλλά δεν μας βγήκε.

Μας πίεσαν πολύ, δυσκολευτήκαμε να παίξουμε το συνηθισμένο μας ποδόσφαιρο και να βγούμε από πίσω. Δουλέψαμε πάνω στο νέο σύστημα κι είναι κάτι που γνωρίζουμε ως παίκτες. Όταν είμαστε στο γήπεδο, πρέπει να αποδώσουμε και να κάνουμε τη δουλειά μας. Δεν δημιουργήσαμε αρκετές ξεκάθαρες ευκαιρίες και δεν κερδίσαμε αρκετές δεύτερες μπάλες. Υπήρχαν πολλές αντεπιθέσεις για τις οποίες προσωπικά δεν είμαι ευχαριστημένος».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παούνοβιτς: «Μεγάλο πλεονέκτημα της Ελλάδας με Γιοβάνοβιτς, γνωρίζει καλά το ελληνικό και το σέρβικο ποδόσφαιρο»

Πρεμιέρα στη Σερβία για την Ελλάδα: Το πρόγραμμα της Εθνικής στο Nations League

Γκαγκάτσης: «Η πρόκληση είναι μεγάλη, αλλά πιστεύουμε στις δυνατότητες των διεθνών μας»

Γιοβάνοβιτς: «Μας περιμένουν δύσκολα παιχνίδια αλλά θα είμαστε έτοιμοι και θα δώσουμε τα πάντα»

Σαλπιγγίδης στον bwinΣΠΟΡ FM: «Στόχος της Εθνικής να διατηρηθεί στην πρώτη κατηγορία του Nations League»

Θα μετρήσει τις δυνάμεις της με θηρία η Ελλάδα στο νέο Nations League!

Ταμπάκος: «Κληρώνει για την Εθνική, μετράει τις δυνάμεις της με τους ισχυρούς»

Ιστορική συμμετοχή της Ελλάδας στη League A του Nations League – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την κλήρωση

Απειλές στη σύζυγο του Μοράτα για το χαμένο πέναλτι: «Θα σκοτώσω τον άντρα και τα παιδιά σου»

Η... ψυχρή χειραψία του Γιαμάλ στον Κριστιάνο έγινε viral