Εκεί που «συναντιούνται» θέατρα και πολιτιστικοί χώροι με άποψη και εκεί που το τρένο διασχίζει τις ράγες, επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως και στα σύνορα Κεραμεικού με Βοτανικό, στρώνει από τον περασμένο Νοέμβριο τα τραπέζια του ο Λου. Ένας τύπος – χαρακτηριστική φιγούρα, που σε καλωσορίζει σε έναν χώρο που ακροβατεί ανάμεσα στο εστιατόριο, το wine bar και τη σύγχρονη ταβέρνα, όπως συνηθίζουμε να ακούμε τελευταία.

Για να διαβάσεις όλο το άρθρο στο cookout.gr κάνε κλικ στον σύνδεσμο: Στου Λου, για φαγητό με ψυχή ελληνική

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube