Κάτοικος Στουτγκάρδης θα παραμείνει μέχρι το καλοκαίρι του 2024 ο Ορέλ Μανγκαλά, με την ομώνυμη ομάδα να έρχεται σε συμφωνία με την πλευρά του παίκτη για επέκταση της συνεργασίας τους για ακόμα έναν χρόνο, καθώς το τρέχων συμβόλαιο έληγε το 2023.

Ο 23χρονος αμυντικός χαφ βρίσκεται από το 2017 στον σύλλογο, έχοντας περάσει έναν χρόνο δανεικός στο Αμβούργο (2018/19). Ο Βέλγος άσος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα των «Σουηβών», μετρώντας 27 συμμετοχές και ένα τέρμα σε όλες τις διοργανώσεις.

Το τελευταίο διάστημα πάντως, ο νεαρός Βέλγος βρίσκεται εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων, λόγω μυϊκού τραυματισμού στον μηρό.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπαίνει στις προπονήσεις της Ντόρτμουντ ο Καρέτσας-«Τον εξετάζαμε τρεις μέρες και δεν βρήκαμε τίποτα»

Ο Κάριους χαμογελά ξανά με back-to-back βραβεία Man of the Match στη Σάλκε!

Η Μπάγερν φιλοξενήθηκε σε… λυόμενα στο γήπεδο της Έλβερσμπεργκ και το «τούνελ» των αποδυτηρίων ήταν ένα δρομάκι!

Μπάγερν: Έστειλε σκάουτ για τον 20χρονο Λούκα Χόντακ – Στο «κόλπο» και η Φέγενορντ

Η Έλβερζμπεργκ ζόρισε την Μπάγερν αλλά ο Κέιν άνοιξε λογαριασμό και καθάρισε!

Η Λειψία… σκόρπισε στους πέντε ανέμους το απογοητευτικό Αμβούργο

Κόβατς για Καρέτσα: «Ευτυχώς δεν βρέθηκε κάτι ανησυχητικό» - Επέστρεψε στις ατομικές προπονήσεις

Ασταμάτητη η Ντόρτμουντ, 3Χ3 στο ρελαντί υπό το βλέμμα του Καρέτσα - Πρώτη νίκη για Χόφενχαϊμ πριν τον ΟΦΗ

Η Σάλκε είναι ξανά εδώ: Πέρασε εντυπωσιακά από το Βερολίνο για την πρώτη νίκη μετά την επιστροφή στην Bundesliga!

«Η επιστροφή ξεκινάει εδώ»: Η Ντόρτμουντ στο πλευρό του Κωνσταντέλια