Στουτγκάρδη και Γκονζάλο Κάστρο θα... χωρίσουν τους δρόμους τους, μετά από μια τριετία, μόλις ολοκληρωθεί η τρέχουσα συνεργασία τους τον προσεχή Ιούνιο.

Ο 33χρονος μέσος εντάχθηκε στο ρόστερ των Σουηβών το καλοκαίρι του 2018 κι έκτοτε μετράει 83 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, συνεισφέροντας παράλληλα οκτώ τέρματα και 14 ασίστ.

Ο Κάστρο έχει αγωνιστεί φέτος σε 24 παιχνίδια της Στουτγκάρδης, όντας μάλιστα ο αρχηγός της, πετυχαίνοντας τρία γκολ και δίνοντας ισάριθμες ασίστ σε αυτά.

Μάλιστα, ο Γερμανός άσος έπαιξε σημαντικό ρόλο μετά τον περσινό υποβιβασμό της γερμανικής ομάδας στην άμεση επιστροφή της, την επόμενη κιόλας περίοδο, στα «σαλόνια» της Bundesliga, με 28 συμμετοχές, τρία τέρμα και επτά ασίστ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπαίνει στις προπονήσεις της Ντόρτμουντ ο Καρέτσας-«Τον εξετάζαμε τρεις μέρες και δεν βρήκαμε τίποτα»

Ο Κάριους χαμογελά ξανά με back-to-back βραβεία Man of the Match στη Σάλκε!

Η Μπάγερν φιλοξενήθηκε σε… λυόμενα στο γήπεδο της Έλβερσμπεργκ και το «τούνελ» των αποδυτηρίων ήταν ένα δρομάκι!

Μπάγερν: Έστειλε σκάουτ για τον 20χρονο Λούκα Χόντακ – Στο «κόλπο» και η Φέγενορντ

Η Έλβερζμπεργκ ζόρισε την Μπάγερν αλλά ο Κέιν άνοιξε λογαριασμό και καθάρισε!

Η Λειψία… σκόρπισε στους πέντε ανέμους το απογοητευτικό Αμβούργο

Κόβατς για Καρέτσα: «Ευτυχώς δεν βρέθηκε κάτι ανησυχητικό» - Επέστρεψε στις ατομικές προπονήσεις

Ασταμάτητη η Ντόρτμουντ, 3Χ3 στο ρελαντί υπό το βλέμμα του Καρέτσα - Πρώτη νίκη για Χόφενχαϊμ πριν τον ΟΦΗ

Η Σάλκε είναι ξανά εδώ: Πέρασε εντυπωσιακά από το Βερολίνο για την πρώτη νίκη μετά την επιστροφή στην Bundesliga!

«Η επιστροφή ξεκινάει εδώ»: Η Ντόρτμουντ στο πλευρό του Κωνσταντέλια