Την ώρα που ο Πολ Πογκπά πάλευε με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης για την πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, στο σπίτι του Γάλλου μέσου των «κόκκινων διαβόλων» εισέβαλαν διαρρήκτες, ενω μέσα σε αυτό κοιμόντουσαν τα παιδιά του.

Αυτές τις εφιαλτικές στιγμές δημοσίευσε στα social media ο ίδιος ο 29χρονος ποδοσφαιριστής, ενώ παράλληλα ενημέρωσε ότι προσφέρει αμοιβή σε όποιον του δώσει πληροφορίες σχετικά με την ταυτότητα των δραστών.

Αναλυτικά, η ανάρτηση του Πογκμπά: «Χθες, ο χειρότερος εφιάλτης της οικογένειάς μου έγινε πράξη, όταν το σπίτι μας έπεσε θύμα διαρρηκτών, την ώρα που τα μωρά μας κοιμόντουσαν στα δωμάτιά τους.

Οι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι μας και έμειναν μέσα για λιγότερο από πέντε λεπτά, όμως εκείνη την ώρα μας πήραν το πιο πολύτιμο πράγμα που είχαμε στο σπίτι μας: Την αίσθηση ασφάλειας και σιγουριάς.

Αυτό συνέβη στα τελευταία λεπτά του χθεσινού παιχνιδιού, όταν ήξεραν ότι δεν θα βρισκόμουν στο σπίτι. Η σύζυγός μου και εγώ τρέξαμε στο σπίτι χωρίς να ξέρουμε αν τα παιδιά μας ήταν καλά και χωρίς να τα έχει πειράξει κανείς. Ως πατέρας δεν υπάρχει χειρότερο συναίσθημα από το να μην βρίσκεσαι εκεί για να προστατέψεις τα παιδιά σου και ειλικρινά εύχομαι κανείς να μη βιώσει αυτό που πέρασα εγώ χθες.

Για αυτόν το λόγο, θα ήθελα να προσφέρω αμοιβή σε όποιον έχει το παραμικρό στοιχείο που μπορεί να μας βοηθήσει. Σας παρακαλώ στείλτε ότι πληροφορία έχετε στο reqardpogba@gmail.com».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ρούι Πίντο: «Ο Ινφαντίνο γνώριζε από το 2014 τις παρατυπίες της Μάντσεστερ Σίτι»!

Απίστευτο: Δεύτερος παίκτης της Χαλ μέσα σε 3 εβδομάδες που τουμπάρει το αυτοκίνητό του κοντά στο προπονητικό κέντρο!

«Κορυφαίες ομάδες της Αγγλίας και η Ίντερ ενδιαφέρονται για τον Κωστούλα»

Teamtalk: Λίβερπουλ και Τότεναμ παρακολουθούν τον Τζολάκη

Στην αντεπίθεση η Etihad: Απειλεί ότι θα κινηθεί νομικά κατά της Premier League

Η εξομολόγηση Ρίτσαρντς για την ενοχή της Σίτι: «Απόλυτα συντετριμμένος, σπαρακτική αβεβαιότητα - Νιώθω θλίψη και θυμό»

Το πρώτο μήνυμα του Πεπ για την ενοχή της Σίτι: «Να ξέρετε ότι είμαι εδώ για εσάς»!

Ρόι Κιν: «Αν ήμουν παίκτης της Σίτι, θα πετούσα τα μετάλλια μου στα σκουπίδια»

Οι υπάλληλοι στον οργανισμό της Σίτι έλαβαν… καθησυχαστικό μήνυμα εν μέσω των καταιγιστικών εξελίξεων

Αμήχανος και αμίλητος ο CEO της Μάντσεστερ Σίτι σε βροχή ερωτήσεων για τις οικονομικές παραβάσεις των «πολιτών»