Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Αντρέα Στραματσιόνι για την Ουντινέζε, η οποία είναι η αποψινή αντίπαλο της Ίντερ. Ο τεχνικός των «νερατζούρι» επέστησε την προσοχή όλων στο σημερινό ματς, χαρακτηρίζοντάς την πως είναι μία από τις πιο αξιόπιστες ομάδες στο φετινό ιταλικό πρωτάθλημα.

«Η Ουντινέζε είναι ίσως η πιο αξιόπιστη ομάδα αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα, με διάρκεια στα αποτελέσματά της. Οι Ντι Νατάλε και Μούριελ είναι υγιείς, πολύ σημαντικοί παίκτες για αυτούς και το παιχνίδι θα είναι δύσκολο», ανέφερε αρχικά ο Ιταλός προπονητής και πρόσθεσε:

«Εχουν το κίνητρο να πάνε στο Europa League αλλά αντίθετα από ό,τι πιστεύουν κάποιοι εμείς έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά και θέλουμε να τελειώσουμε το πρωτάθλημα με τον καλύτερο τρόπο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube