Ικανοποιημένος και χαρούμενος εμφανίστηκε ο Αντρέα Στραματσόνι όπως είναι λογικό μετά το 6-1 του Παναθηναϊκού επί του Πανθρακικού, σχολιάζοντας ότι οι παίκτες του έχουν αρχίσει και εμπεδώνουν τη φιλοσοφία του και πως έχει στο μυαλό του την ενδεκάδα των «πράσινων» για τα πλέι οφ.
«Μεγαλώνουμε σιγά-σιγά σχετικά με τον τρόπο που παίζουμε. Οι παίκτες παιχνίδι με το παιχνίδι κατανοούν την φιλοσοφία μας», είπε αρχικά ο 40χρονος τεχνικός, ο οποίος ερωτηθείς αν σκοπεύει να χρησιμοποιήσει πιο σταθερή ενδεκάδα στο μίνι πρωτάθλημα, απάντησε: «Έχω την καλύτερη ενδεκάδα στο μυαλό μου. Μέχρι τώρα ήθελα να μάθω τα χαρακτηριστικά όλων των παικτών για το τώρα και το μέλλον. Έχω τους έντεκα στο μυαλό μου».
Ωστόσο, απέφυγε να μιλήσει για τα μεταγραφικά όταν του ζητήθηκε. «Δεν είναι καλό να μιλάμε για μεταγραφές. Θέλω οι παίκτες μου να είναι συγκεντρωμένοι για τα πλέι-οφ. Ο Λέτο και ο Μπεργκ, όλη η ομάδα έδειξαν πολύ συγκεντρωμένοι», ανέφερε.