Η απογοητευτική πορεία της McLaren έχε βάλει σε σκέψεις τους ανθρώπους της ομάδας. Δημοσιεύματα αναφέρουν πως δεν έγινε χρήση της οψιόν ανανέωσης συνεργασίας με τη Mercedes για την προμήθεια κινητήρων και μετά την επόμενη σεζόν. Η σχετική προθεσμία έληξε τον Απρίλιο και η κίνηση της McLaren να μην κάνει χρήση της οψιόν ερμηνεύεται ως τάση... φυγής. Ήδη φημολογείται έντονα πως η αγγλική ομάδα θα στραφεί στη Honda για να προμηθεύεται προσεχώς τους κινητήρες της.

Το αφεντικό της McLaren, Μάρτιν Γουίτμαρς, κράτησε κλειστά τα χαρτιά του. «Οι συζητήσεις αυτές αφορούν εμένα και τη Mercedes, όχι τις εφημερίδες. Σίγουρα θα αποφασίσουμε πάντως πριν το 2015. Σας υπόσχομαι ότι θα σας έχω πει μέχρι τότε», τόνισε στο Sky Sports.

Όλα αυτά, την ώρα που η Honda φέρεται έτοιμη να ανακοινώσει την επιστροφή της στη Formula 1, ακόμη και μέσα στην εβδομάδα. Η ιαπωνική εταιρεία αποχώρησε το 2008 από το πρωτάθλημα, όταν πούλησε το όνομά της στον Ρος Μπρον.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

H Formula 1 επιστρέφει στην Αφρική: Στη Ρουάντα Grand Prix από το 2030 και μετά

Η βαθμολογία της Formula 1: Ολοένα και πιο κοντά στον τίτλο ο Αντονέλι - Πλησιάζει την τριάδα ο Φερστάπεν

He is back: Δεύτερη σερί νίκη για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

Ιστορική pole position για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

F1: Κυρίαρχος ο Φερστάπεν στο βρόχινο Σπριντ της Σιγκαπούρης – Καταστροφικό φινάλε για τη ΜακΛάρεν

Καμία ποινή για Φερστάπεν στο περιστατικό με Χάμιλτον: Εκκινεί από την pole position στο Sprint Σιγκαπούρης

Συνεχίζει με... σπασμένα φρένα ο Φερστάπεν: Ο «Ιπτάμενος Ολλανδός» κατέκτησε την pole του Sprint Race της Σιγκαπούρης!

Φερστάπεν: «Περήφανος για όλη την ομάδα»-Αντονέλι: «Ό,τι καλύτερο μπορούσαμε»

Formula 1: «Φωτιά» στη βαθμολογία μετά τη Μαλαισία – Φερστάπεν και Νόρις μαζί στους 188 βαθμούς

Πρώτη φετινή νίκη ο Φερστάπεν στο χάος της Μαλαισίας, απίθανο comeback οι Ferrari, καταστροφή για Ράσελ!