Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Τσέλσι φαίνεται πως βρίσκονται οι Καλιντού Κουλιμπαλί και Γκονζάλο Ιγκουαίν από Νάπολι και Γιουβέντους αντίστοιχα.

Με την έλευση του Μαουρίτσιο Σάρι στον πάγκο των «μπλε», ήταν λογικό επόμενο πως ο Ιταλός τεχνικός θα κοιτάξει να ενισχύσει τη νέα του ομάδα με παίκτες που γνωρίζει από τη Νάπολι και το ιταλικό πρωτάθλημα γενικότερα…

Έτσι, σύμφωνα με την «Sunday Mirror», η Τσέλσι έχει υπόψιν της τον Καλιντού Κουλιμπαλί της Νάπολι για την ενίσχυση της αμυντικής της γραμμής, ενώ στην θέση του σέντερ φορ ως νούμερο ένας στόχος υπάρχει ο Γκονζάλο Ιγκουαίν, με τον οποίο ο Σάρι είχε συνεργαστεί στους «παρτενοπέι» πριν αυτός μετακομίσει για τη Γιουβέντους.

Ο Σενεγαλέζος αμυντικός κοστολογείται γύρω στα 80 εκ. λίρες από τη Νάπολι. Απ' την άλλη, ο Αργεντίνος φορ ενδέχεται να τεθεί υπό πώληση από τη Γιουβέντους, μετά και από την μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο από τους Τορινέζους.

Για την απόκτηση και των δυο παικτών οι Λονδρέζοι θα χρειαστούν ένα ποσό κοντά στα 140 με 150 εκατομμύρια λίρες, χωρίς να αποκλείεται, βάσει του συγκεκριμένου δημοσιεύματος, να βγει στο «σφυρί» και κάποιος εκ των Ολιβιέ Ζιρού-Άλβαρο Μοράτα για να βρεθούν τα ανάλογο χρηματικό ποσό που θα συμβάλλει στην απόκτηση των δυο εν λόγω μεταγραφικών στόχων.

Πηγή: england365.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube