Κάθε άλλο παρά εύκολο θα είναι το έργο του Ολυμπιακού απέναντι στην ΑΕΚ, στον τελικό Κυπέλλου, όπως τόνισε ο Γιάνις Στρέλνιεκς μετά τη νίκη επί των Τρικάλων.

«Δεν είναι εύκολο ένα τέτοιο παιχνίδι, όταν ξέρεις πως ο αντίπαλός σου έχει προβλήματα και δεν έχει παίκτες. Προσπαθείς συγκεντρωθείς, αλλά σε κάποια σημεία χάνεις την συγκέντρωσή σου. Εμείς είχαμε ροτέισον και ήταν πιο εύκολο δεδομένου ότι ο αντίπαλος κουράστηκε. Κρατάμε τη νίκη και τίποτα περισσότερο», δήλωσε αρχικά ο Γιάνις Στρέλνιεκς στην κάμερα της ΕΡΤ, όπου στη συνέχεια αναφέρθηκε στον τελικό με την ΑΕΚ:

«Η ομάδα που θα κερδίσει το τρόπαιο θα είναι και αυτή που θα το θέλει περισσότερο. Μας έχουν κερδίσει μία φορά φέτος και σίγουρα δεν μας φοβούνται. Όσον αφορά εμάς είναι μια ευκαιρία να κάνουμε το καλύτερό μας παιχνίδι και να πανηγυρίσουμε τον τίτλο».

Για αν το κλειδί θα είναι η άμυνα: «Είναι η άμυνα σημαντική, αλλά θα πρέπει και να σκοράρουμε. Θεωρώ πως κλειδί θα είναι και τα ριμπάουντ, ειδικά τα επιθετικά. Γιατί όταν έχεις δεύτερες ευκαιρίες συνήθως η άμυνα του αντιπάλου καταρρέει».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube