Αποστολή στο Αγρίνιο… εξετελέσθη. Η ΑΕΚ μπήκε με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα περνώντας με 2-0 από το Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό. Η κακή εμφάνιση στο πρώτο μέρος και το 3-5-2 που μάλλον μπέρδεψε τους παίκτες διορθώθηκε στην επανάληψη με την είσοδο του Μάνταλου και η «Ένωση» πήρε δικαίως τους τρεις βαθμούς ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοσή της.

Πλέον η προσοχή όλων στρέφεται στον αγώνα της Πέμπτης με τη Σεντ Γκάλεν στην Ελβετία για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League (21:30). Πρόκειται για νοκ άουτ αναμέτρηση, που θα κρίνει την ευρωπαϊκή συνέχεια της «Ένωσης», που θέλει να περάσει για να υποδεχτεί στα playoffs μια εκ των Βόλφσμπουργκ ή Ντέσνα.

Ο Μάσιμο Καρέρα για το συγκεκριμένο ματς δεν θα έχει στην διάθεσή του τον τιμωρημένο Λόπες, αλλά πιθανότατα θα πάρει στην αποστολή τον Σάχοφ που είναι σε άριστη φυσική κατάσταση, όπως και τον Γκαρσία. Το πλάνο του Ιταλού τεχνικού θα κριθεί από την ετοιμότητα του Κρίστισιτς, ο οποίος είναι εκτός προπονήσεων εδώ και λίγες μέρες λόγω ενοχλήσεων στο αριστερό γόνατο. Αν ο Σέρβος δεν είναι διαθέσιμος, τότε ένα πλάνο με τον Βασιλαντωνόπουλο στο πλευρό του Σιμόες στο κέντρο είναι το επικρατέστερο, ειδικά μετά την καλή εικόνα που είχε χθες σε αυτό το νέο ρόλο. Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί ο Μπακάκης αντί του Παουλίνιο, ενώ όλα δείχνουν πως ο Μάνταλος δεν θα έρθει από τον πάγκο. Ακόμη είναι άγνωστο αν Καρέρα θα διατηρήσει την τριάδα στην άμυνα ή θα πάει σε 4-3-3.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Έξι μήνες νοκ άουτ ο Τσαούσης

«Βόμβα» από Πρίτσα στη Δίκη: «Διαιτητής ομολόγησε ότι προσπάθησαν να ρίξουν φέτος την Κηφισιά»!

Βάργκα: Χόρεψε «Τα Ριάλια» και «Ένα Όμορφο Αμάξι Με Δυο Άλογα» στο γλέντι τίτλου!

Ντέμης: «Έτσι χτίζονται οι ομάδες, με 3-4 μεταγραφές, όχι με 10 - Η έμπνευση Νίκολιτς που έδωσε το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ»

Δωρεάν είσοδος για τους φιλάθλους στο Ατρόμητος-Πανσερραϊκός - Αλλαγή ώρας στην αναμέτρηση

Ντέμης: «Διαφωνώ με Σαββίδη, αυτά δεν δουλεύουν στους παίκτες - Ο ΠΑΟΚ δεν μπήκε ποτέ στα playoffs»

Τσανάκας: «Η συνάντηση που έρχεται και οι δηλώσεις με νόημα του Μεντιλίμπαρ»

Τσορμπατζόγλου: «Όλα ανοικτά στον ΠΑΟΚ - Ντροπιαστικό να μιλάει μετά από τέτοιο σοκ μόνο ο νεαρός Μύθου»

Δεσύλλας: «Τι ισχύει με Νέστρουπ και Ρεμπρόφ στον Παναθηναϊκό»

Σαββόπουλος: «Κέρδισε την παραμονή του στον Άρη ο Γρηγορίου, ξέρει τι χρειάζεται η ομάδα»

TAGS: A.E.K.