Λάθη κάνουν και οι καλύτεροι τερματοφύλακες. Μπορεί ο Ντοναρούμα να μην μας έχει συνηθίσει σε λάθη, αλλά ήρθε η στιγμή που έκανε κι αυτός. Η συγκεκριμένη γκάφα στοίχισε δύο βαθμούς στην Μίλαν και ο 18χρονος απολογήθηκε για αυτό.

Οι «ροσονέρι» πέταξαν δύο βαθμούς με την ισοπαλία κόντρα στην Πεσκάρα την Κυριακή 2 Απριλίου και έμειναν ένα βαθμό πίσω από την Ίντερ η οποία έχει και παιχνίδι παραπάνω. Το λάθος που στοίχισε ήταν αυτό του «Τζίτζιο», ο οποίος στο 12ο λεπτό δεν μπόρεσε να κοντρολάρει την μπάλα μετά την πάσα του Παλέτα, με αυτή να καταλήγει στα δίχτυα.



«Ζητώ συγγνώμη για το λάθος μου, αλλά δεν πρόκειται να μου στοιχίσει το χαμόγελό μου αυτό. Η Πεσκάρα μπήκε πολύ δυνατά και εμείς αργήσαμε να αντιδράσουμε. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες, αλλά η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας. Είμαστε ενωμένοι και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά. Η προσοχή μας στρέφεται στην επόμενη αγωνιστική κόντρα στην Παλέρμο. Οι αγώνες που απομένουν είναι πολύ σημαντικοί και πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι», δήλωσε ο ταλαντούχος κίπερ στο MilanTV.

Επιμέλεια: Στέφανος Καρίπογλου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube