Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιεί αυτή την ώρα η ΛΑΕ έξω από το κτίριο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, στην οδό Καραγιώργη Σερβίας στο κέντρο της Αθήνας.

Μέλη της Λαϊκής Ενότητας έχουν υψώσει πανό μπροστά στην είσοδο της ΑΑΔΕ και φωνάζουν συνθήματα κατά την αρπαγής της λαϊκής περιουσίας.

Όπως τονίζουν σε ανακοίνωση τους: «Οι πλειστηριασμοί ακινήτων για χρέη προς τις τράπεζες συνεχίζονται αλλά η λεηλασία της λαϊκής περιουσίας επιχειρείται όχι μόνο για χρέη προς τις τράπεζες αλλά και για χρέη προς το δημόσιο. Ήδη με στοιχεία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, οι κατασχέσεις σε τραπεζικούς λογαριασμούς έφτασαν τις 1.721.911 για το 2017. Από 27/04/2018 αρχίζουν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί ακινήτων, οφειλετών προς την εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία οι οποίοι αποτελούν έναν τεράστιο αριθμό».

Τέλος αναφέρουν: «Χαρακτηριστικό είναι πως 2.300.000 φορολογούμενοι, με οφειλές μέχρι 2.000 ευρώ, κινδυνεύουν να χάσουν ακόμα και τα σπίτια τους ενώ οι πραγματικοί μεγαλοοφειλέτες παραμένουν στο απυρόβλητο».




Πηγή: Protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Καιρός: Βροχές, κρύο έως -2 βαθμούς και άνεμοι 7 μποφόρ – Ποιες περιοχές επηρεάζονται

Κηφισός: 68χρονη παρασύρθηκε από μοτοσικλετιστή της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. – Τραυματίστηκαν και οι δύο

Πολωνία: Τρεις νεκροί εντοπίστηκαν στο σπίτι του δράστη της επίθεσης στην Κρακοβία

Τραγωδία στον Σαρωνικό: Νεκρός 52χρονος ναυτικός μετά από πτώση στη θάλασσα

Ισραήλ: Ο Χέρτζογκ επέλεξε τον Γκάντι Άιζενκοτ, αντίπαλο του Νετανιάχου, για τον σχηματισμό κυβέρνησης

Κρακοβία: Στο όχημά του δράστη εντοπίστηκαν όπλα και πυρομαχικά

Λασίθι: Ανθρώπινη σορός εντοπίστηκε σε θαλάσσια περιοχή βόρεια της νήσου Χρυσή

Τουλάχιστον 5 νεκροί από πυροβολισμούς στην Κρακοβία - Συνελήφθη ο δράστης

«Η εσωτερική διαχείριση από την Τουρκία δεν μας αφορά»: Αντίδραση της Αθήνας στη δήλωση Φιντάν

Φοροδιαφυγή-μαμούθ με αχυρανθρώπους σε κέντρα - 18 συλλήψεις - Ομολόγησε γνωστός ηθοποιός-μοντέλο