Συγκίνηση προκαλεί η ιστορία του μικρού πιθήκου Punch, ο οποίος εγκαταλείφθηκε από τη μητέρα του λίγο μετά τη γέννησή του και βρήκε παρηγοριά σε ένα λούτρινο παιχνίδι.

Το μόλις έξι μηνών μαϊμουδάκι ζει σε ζωολογικό κήπο της Ιαπωνίας, όπου οι επισκέπτες κατέγραψαν σε βίντεο τις τρυφερές αλλά και σπαρακτικές στιγμές του με ένα λούτρινο ουρακοτάγκο. Ο Punch φαίνεται να το αγκαλιάζει διαρκώς, να κάθεται πάνω του και να το μεταφέρει παντού στον χώρο που μοιράζεται με άλλους μακάκους, αντιμετωπίζοντάς το σαν να είναι η μητέρα του. Σε ορισμένα στιγμιότυπα, μάλιστα, εμφανίζεται να πιπιλάει τον αντίχειρά του και να κουλουριάζεται πάνω στο παιχνίδι, αναζητώντας ασφάλεια.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, γεννήθηκε τον Ιούλιο του περασμένου έτους, όμως η μητέρα του το απέρριψε. Οι φύλακές του, ο 24χρονος Kosuke Shikano και ο 34χρονος Shumpei Miyakoshi, ανέλαβαν τη φροντίδα του, ταΐζοντάς τον με το χέρι και παρακολουθώντας στενά την ανάπτυξή του.

Η ιστορία του Punch έκανε τον γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας παγκόσμιο ενδιαφέρον. Όπως έγινε γνωστό, στα μέσα Ιανουαρίου το μικρό μαϊμουδάκι έγινε πλέον αποδεκτό από τα υπόλοιπα μέλη του είδους του και δεν είναι πια απομονωμένο. Ωστόσο, συνεχίζει να κρατά σφιχτά τη λούτρινη «μαμά» του, την οποία αρνείται να αποχωριστεί, έχοντας βρει σε αυτήν μια μορφή συντροφιάς και συναισθηματικής ασφάλειας.





ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Fake Κηδείες: Η τάση που κάνει θραύση στην Κορέα και τα μυστικά πίσω από αυτήν

Ζευγάρι βρήκε -epic- τρόπο να βρει σε ποιον μοιάζει το μωρό (πριν γεννηθεί)

Υπέροχα σκυλάκια και γατιά μέχρι που σου παίρνουν τη μπουκιά από το στόμα (κυριολεκτικά)

Μοντέλο άλλαξε μύτη για να μην... κληρονομήσουν τα παιδιά της την άσχημη που είχε

Νέος πανηγυρισμός… ξεκλειδώθηκε: Ο τερματοφύλακας της Θέλτα έκανε κατακόρυφο!

Το πιο... Drama Queen Χάσκι που έχετε δει έκανε και τον κτηνίατρο να λιώσει στα γέλια

Απίθανο: Οπαδός του Κονγκό έκατσε ακίνητος σαν άγαλμα σε όλο το ματς με την Μποτσουάνα - Ο λόγος πίσω απ' αυτό

Απίθανο περιστατικό στην Αλβανία: Τερματοφύλακας σηκώθηκε και έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο στα καλά καθούμενα!

Τι θα γινόταν αν σκόραρε ο Κόλο Μουανί: Φοβερό βίντεο με AI που ανατρέπει την ιστορία!

Δεν δυσκολεύτηκε: Ο Ίρβινγκ έβγαλε νοκ-άουτ ρομπότ μάχης με μία σπρωξιά!