Έτοιμος να επιστρέψει στο σπίτι του, κι από 'κει πλέον να συνεχίσει την αποθεραπεία μετά την επέμβαση στο κεφάλι είναι ο Σεμπάστιαν Λέτο.

Ο Αργεντινός άσος (είτε κάποιος άνθρωπος του περιβάλλοντός του, λειτουργώντας για λογαριασμό του) ευχαρίστησε μέσω twitter όσους στάθηκαν στο πλευρό του, μετά το ατύχημα που του προκάλεσε κάταγμα στο κρανίο.

«Η επέμβαση πήγε πολύ καλά και πρώτα ο Θεός αύριο (σ.σ σήμερα) θα μπορέσω να πάω στο σπίτι μου. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τα μηνύματα και την υποστήριξή σας: ποδοσφαιριστές, οπαδούς και ακόμα και ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με το ποδόσφαιρο.

Ευχαριστώ, επίσης, τη Λανούς, αλλά και το νοσοκομείο Φαβαλόρο που ήταν στο πλευρό μου από την πρώτη στιγμή, και φυσικά την οικογένειά μου. Σας ευχαριστώ από καρδιάς»
, το μήνυμα του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Μια μέρα ξύπνησα και είχα χάσει το 99% των χρημάτων μου»: Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Ρομπέρτο Κάρλος

Το εκπληκτικό γκολ του Σον με απευθείας εκτέλεση φάουλ σε φιλικό ματς της Νότιας Κορέας!

Αντσελότι: «Ο Βινίσιους περνάει περίπλοκη περίοδο, ο Ραφίνια τα πάει εξαιρετικά σε μια θέση που δεν αγωνιζόταν»

Πήρε χρόνο ο Πελίστρι στη φιλική ήττα της Ουρουγουάης στην Ιαπωνία

Θα πέσουν και τα τσιμέντα: Όσα ετοιμάζονται για το τελευταίο παιχνίδι του Μέσι με την Αργεντινή

Χωρίς Πελίστρι η πρώτη ενδεκάδα του Φορλάν στην εθνική Ουρουγουάης

Ο Μάουρο Ικάρντι απαγορεύεται να οδηγεί στην Αργεντινή μέχρι τα 105 του!

Socca Premier League: Σέντρα στη νέα σεζόν με 24 ομάδες

«Το Παιχνίδι που μας ενώνει»: η Πλατεία Συντάγματος έγινε ανοιχτό γήπεδο για όλους

Βίνι και Έντρικ θα ταξιδέψουν περίπου το… 87% της περιμέτρου της Γης λόγω των υποχρεώσεων με τη Βραζιλία!