Ο Ρίκι Ρούμπιο είναι αποδεδειγμένα ένα από τα καλά παιδιά του ΝΒΑ. Δεν θα προκαλέσει αρνητικά σχόλια, δεν θα δώσει δικαιώματα σε κανέναν με τη συμπεριφορά του. Ο πρόσφατος χαμός της αγαπημένης του μητέρα συσπείρωσε πολύ κόσμο γύρω του και έλαβε μεγάλη στήριξη.

Βλέποντας αυτό το ενδιαφέρον, ο Ισπανός γκαρντ δύο μέρες μετά το θάνατο της φρόντισε μέσω Instagram και Twitter να ευχαριστήσει όλους όσους έστειλαν τα συλλυπητήρια μηνύματα τους. Μάλιστα, το κείμενο που έγραψε ο ίδιος και στα δύο μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν συγκινητικό και «μαρτύρησε» το μεγαλείο του ως άνθρωπο.

Αναλυτικά το μήνυμα του στα αγγλικά που δημοσίευσε στο Twitter: «Οι τελευταίες ημέρες ήταν πολύ δύσκολες και σπαρακτικές για μένα και την οικογένειά μου. Θα ήθελα να σας ευχαριστώ όλους για την στήριξη, την αγάπη και την σκέψη σας. Θα ήθελα να μπορούσα να το κάνω επί προσωπικού, αλλά κάτι τέτοιο δεν θα ήταν πιθανό. Η μητέρα μου ήταν ένας εκπληκτικός άνθρωπος και είμαι σίγουρος πως θα μας προσέχει όλους μας ως αστέρι από δω και στο εξής. Σας ευχαριστώ όλους για όλα, σας στέλνω μια τεράστια αγκαλιά.»








Επιμέλεια: Γιώργος Γραμματικός

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube