Άδεια τέλος. Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου, μετά τη διακοπή λόγω εορτών και πλέον στρέφεται η προσοχή τους στην αναμέτρηση με την Καλλονή, που είναι προγραμματισμένη για την επόμενη Κυριακή (4/1).

Εκ μέρους της διοίκησης και του προέδρου κ. Γιώργου Σπανού, ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Σπύρος Σοφιανός μετέφερε τις ευχές για Χρόνια Πολλά με υγεία και επιτυχίες στους «μπλε».

Το πρόγραμμα ακολούθησαν όλοι οι παίκτες πλην του Κώστα Κατσουράνη. Ακόμη και ο Στάθης Ταυλαρίδης, που ανήκει πλέον στον Παναθηναϊκό. Μετά το τέλος της προπόνησης αποχαιρέτησε εμφανώς συγκινημένος τους μέχρι πρότινος συμπαίκτες του και το τεχνικό επιτελείο των Περιστεριωτών.

Από την άλλη ο 35χρονος μεσοαμυντικός, που αναμενόταν να ενσωματωθεί σήμερα στη νέα του ομάδα, πήρε επιπλέον άδεια και συγκεκριμένα μέχρι την 1η Ιανουαρίου, ώστε να τακτοποιήσει κάποια προσωπικά του ζητήματα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Στον Άρη για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο Βέλιο

Εντιαγέ: «Ξέρω πόσο σημαντική είναι η φανέλα του ΠΑΟΚ για εσάς - Έρχομαι εδώ για να παλέψω για αυτή»

Στην Κηφισιά θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δοϊρανλής

Επίσημο: Με αγορά-ρεκόρ στη Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι από τον Ολυμπιακό ο Αντρέ Λουίς

Διαρκείας στους ποδοσφαιριστές που δόξασαν τον Παναθηναϊκό με απόφαση Αλαφούζου

ΑΕΚ: Σε κυκλοφορία βρίσκονται τα εισιτήρια για την πρεμιέρα με τον Ηρακλή

Με φόντο τον Βοτανικό: Έφυγαν πάνω από 15 χιλ. διαρκείας - Πόσοι διεκδικούν προτεραιότητα για το νέο γήπεδο

Συγκινητικός Τάισον για Κωνσταντέλια: «Ευχαριστώ τον Θεό που μου έδωσε τη δυνατότητα να αγωνιστώ στο πλευρό σου»

Νικολακόπουλος: «Έρχεται ο Κάσερες για τον Ολυμπιακό»

Βούρκωσε στο αντίο του στον Ερυθρό Αστέρα ο Τικνιζιάν: «Ημουν έτοιμος να πεθάνω για οποιονδήποτε στο γήπεδο»