«Σκλαβωμένος» από την αγάπη που έχει λάβει από χθες το βράδυ δήλωσε ο Ματ Λοτζέσκι.

Ο άσος του Ολυμπιακού, ο οποίος γλίτωσε τη ρήξη αχίλλειου και αναμένεται σε μερικές εβδομάδες να επανέλθει στη δράση, ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για τη στήριξη και… αποκάλυψε πως δέχθηκε πολλά μηνύματα συμπαράστασης ακόμα και από οπαδούς αντίπαλων ομάδων.

Κάτι που επιβεβαιώνει πως μπροστά στην υγεία ενός ανθρώπου δεν χωρούν οπαδικά...

«Ένιωσα τόση αγάπη μετά τον τραυματισμό που είχα και ένιωσα την ανάγκη να πω ευχαριστώ σε όσους με κάλεσαν, μου έστειλαν μήνυμα ή έκαναν ένα σχόλιο και ευχήθηκαν για την υγεία μου. Πραγματικά δεν μπορώ να εκφράσω με λόγια όσα ένιωσα από τους συμπαίκτες μου, το σταφ, την οικογένειά μου, τους φίλους και τους οπαδούς. Μάλιστα, κάποιοι οπαδοί ήταν ακόμα και από ομάδες που είναι αντίπαλοι του Ολυμπιακού. Αυτή την αγάπη δεν θα την ξεχάσω ποτέ!

Περιμένοντας τα αποτελέσματα και προετοιμάζοντας τον εαυτό σου ψυχολογικά για έναν τραυματισμό πολύ χειρότερο, σε κάνει να σκέφτεσαι. Αλήθεια, πιστεύω ότι όλα γίνονται για έναν λόγο. Για κάποιο λόγο ήμουν τυχερός και δεν ξέρω το γιατί. Όπως και να έχει, ανυπομονώ να γυρίσω με τους συμπαίκτες μου όσο το δυνατόν γρηγορότερα! Σας ευχαριστώ όλους! Λότζο».



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Μία γροθιά, μία ομάδα»: Η ομιλία των οπαδών του Παναθηναϊκού στους παίκτες μετά τη νίκη επί της Καρδίτσας!

Καλαϊτζάκης: «Ο τρόπος που παίζουμε μας προβληματίζει - ''Τελικός'' με Φενέρ και μετά πάμε για τον πρώτο τίτλο»

Παπανικολόπουλος: «Ξέρουμε ποιοι είμαστε και με ποιον αντίπαλο παίζαμε - Δεν ετοιμάζαμε την ομάδα για να χάσει, αλλά...»

Το πάρτι του Χολμς και ο τρομερός Καλαϊτζάκης: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Καρδίτσς

Βαθμολογία Stoiximan GBL: Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός, επέστρεψε στις νίκες ο Παναθηναϊκός, χαμός για παραμονή

Αταμάν: «Ελπίζουμε ότι ο Ναν θα μπει στην ομάδα μέχρι την Παρασκευή και ότι ο Σλούκας θα είναι έτοιμος»

Ξέσπασε, διέλυσε την Καρδίτσα και… φτιάχτηκε ενόψει Φενέρ ο Παναθηναϊκός

Στιγμή… Shaqtin' A Fool για τον Παναθηναϊκό στην Καρδίτσα, με έξι συνεχόμενα άστοχα σουτ κάτω από το καλάθι!

Ανησυχία στον Παναθηναϊκό: Διάστρεμμα ο Σαμοντούροφ, δεν έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στην Καρδίτσα

Άνετη νίκη κόντρα στον Παναθλητικό για τον Παναθηναϊκό, πριν από την κρίσιμη ρεβάνς με τη Μερσίν