Συγκλονίζουν οι γονείς του 19χρονου Άλκη, οι οποίοι με αξιοθαύμαστη αξιοπρέπεια και μεγαλείο ψυχής, μίλησαν λίγες ημέρες μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του γιου τους.

«Πρέπει να θεραπευτεί το απόστημα και όχι να σπάσει, για το καλό όλης της ελληνικής κοινωνίας», δήλωσε ο κ. Καμπανός και πρόσθεσε: «Το να σπάσεις ένα απόστημα με λερωμένα χέρια ξαναδημιουργεί το απόστημα. Πρέπει να θεραπευθεί και να βρει το φάρμακο η κυβέρνηση, ο πολιτικός κόσμος ενωμένος μαζί με την αστυνομία, τη δικαιοσύνη για να λυθεί. Θέλω αυτό το γεγονός να ενώσει την πόλη στην οποία γεννήθηκα και αγαπώ. Την αγαπούσα και τη θεωρούσα την πιο όμορφη πόλη του κόσμου».

«Εγώ είμαι και ΠΑΟΚ, είμαι και Άρης. Το λέω επειδή το πιστεύω και έχω και φίλους και συγγενείς, που είναι ΠΑΟΚτσήδες. Θέλω όλοι ενωμένοι να λύσουμε το θέμα», τόνισε ο πατέρας του Άλκη.



«Δεν κρατάμε κακία σε κανέναν. Εγώ αυτήν τη στιγμή δεν έχω καθόλου συναισθήματα. Καμία μανούλα να μην βρεθεί στη θέση μου», σημείωσε η μητέρα του Άλκη. Όπως ανέφερε, το προηγούμενο απόγευμα στις 7:30 μ.μ., ο Άλκης είχε μιλήσει μαζί της. «Μου τηλεφώνησε να δω τι κάνω. Την επόμενη μέρα θα έδινε μάθημα στο πανεπιστήμιο. Μου είπε θα έβγαινε μία βόλτα να φάει και μετά θα επέστρεφε σπίτι. Του ευχήθηκα καλή επιτυχία και κλείσαμε το τηλέφωνο. Στις 3 τα ξημερώματα μας ειδοποίησε ο κουνιάδος μας. Είχα την ελπίδα ότι δεν είναι αλήθεια…».

«Ευχαριστώ όλο τον κόσμο, δέχομαι καθημερινά αιτήματα φιλίας στην σελίδα μου στο Facebook, την οποία διατηρώ για να ανταλλάσσουμε με τους εκπαιδευτικούς σχέδια εργασίας, δεν μπορώ να απαντήσω στον καθένα χωριστά, γιατί είναι πολλά τα μηνύματα».

«Αυτά τα παιδιά μεγάλωσαν χωρίς αγάπη και ίσως να ένιωσαν απόρριψη από την οικογένειά τους», επισήμανε η μητέρα του Άλκη, αναφερόμενη στους δράστες της δολοφονικής επίθεσης. «Αυτό που μας έλεγε ο Άλκης είναι να αγαπάμε τον κόσμο», κατέληξε χαρακτηριστικά.

Πηγή: Kathimerini.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Προφυλακιστέοι οι δύο κατηγορούμενοι για την διπλή δολοφονία γυναικών στη Μενεμένη

Ρουβίκωνας: Συγγνώμη λάθος για την επίθεση - «Η εταιρεία θα αποζημιωθεί»

Έβρος: Διακοπή των μαθημάτων σε σχολικές μονάδες λόγω επιδείνωσης του καιρού

Ομόνοια: «Χειροπέδες» σε 38χρονο που είχε πάνω του «σιρόπι του βιασμού»

ΕΛ.ΑΣ: Έξι νεκροί και 480 τραυματίες σε 433 τροχαία τον Ιανουάριο στην Αττική

Μητσοτάκης: «Πρόθεσή μας μια γενναία και τολμηρή Συνταγματική Αναθεώρηση» - Τι αλλαγές προτείνει

Σημαντικό βήμα για την εκεχειρία στη Γάζα: Άνοιξε το πέρασμα της Ράφα

Κακοκαιρία στη Χίο: Νεκρός χειμερινός κολυμβητής και πτώση τεράστιου βράχου στην εθνική οδό του νησιού

Βιολάντα: Νέος κύκλος ερευνών για τα αίτια της φονικής έκρηξης – Πότε ξεκινά

Εμφάνιση... τεσσάρων φεγγαριών στην Αγία Πετρούπολη: Τι είναι το σπάνιο φαινόμενο της «Παρασελήνης»