Σύγκρουση στο ΠΑΣΟΚ προκάλεσε η απόφαση της Φώφης Γεννηματά να υπερψηφίσει το κόμμα της την τροπολογία του Νίκου Παππά, βάσει της οποίας δεν καταργείται αλλά αναστέλλεται ο πυρήνας του νόμου του, που μετακύλιε στην κυβέρνηση τις αρμοδιότητες του ΕΣΡ.

Ο Βαγγέλης Βενιζέλος δεν έκρυψε τις έντονες επιφυλάξεις του για τη στάση του ΠΑΣΟΚ, ενώ ταυτόχρονα εμφανίστηκε έτοιμος να φύγει από το ΠΑΣΟΚ αν επιστρέψει ο Γιώργος Παπανδρέου.

«Ζήτησα επισήμως από τον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας να συνεδριάσουμε για να αποφασίσουμε συλλογικά, αλλά αυτό δεν έγινε», είπε και επαναλαμβάνοντας ότι πρέπει έστω και τώρα να γίνει μια τέτοια συζήτηση ενόψει της νέας Διάσκεψης των προέδρων της Βουλής, τη Δευτέρα, για τη συγκρότηση του ΕΣΡ.. «Εγώ ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τήρησα ως κόρην οφθαλμού τη συλλογικότητα του κόμματος και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας», είπε.

Από τη Χαριλάου Τρικούπη σχολίαζαν ότι η στάση του κόμματος ήταν γνωστή ήδη από τη Δευτέρα και ότι επιβεβαιώθηκε την Τρίτη σε συνεδρίαση του συντονιστικού οργάνου. Όλα δείχνουν ότι ο κ. Βενιζέλος δεν θα συναινέσει τη Δευτέρα στη συγκρότηση του ΕΣΡ.

Πηγή: newsbeast.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πάνω από 2 δισ. ευρώ στην κοινωνία: Οι 30 παροχές που ήρθαν για να μείνουν και το 2026

Τελευταία Κυριακή με ανοικτά καταστήματα: Στα 4,5 δισ. ευρώ ο τζίρος των Χριστουγέννων

Ραντεβού με την Ιστορία στη Φλόριντα: Σήμερα η κρίσιμη συνάντηση Τραμπ–Ζελένσκι για το μέλλον της Ουκρανίας

Τη Δευτέρα «κόβουν» την Ελλάδα στα δύο οι αγρότες – 14 μπλόκα και 4 αγροτικοί σύλλογοι λένε «ναι» σε διάλογο με την κυβέ

Καιρός: Θυελλώδεις άνεμοι έως 9 μποφόρ και τοπικές βροχές

Πέθανε ο Μπαχράμ Μπεϊζαΐ, κορυφαίος Ιρανός σκηνοθέτης και θεατρικός συγγραφέας

Πάτρα: Αγρότες και κτηνοτρόφοι απέκλεισαν εκ νέου τον κόμβο της Εγλυκάδας

Σοκ στη Φλόριντα: Σκότωσε τη σύζυγό του και πυροβόλησε την κόρη του μετά από καβγά για το τηλεκοντρόλ

Σεισμός 7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ταϊβάν

Τουλάχιστον 15 νεκροί και 19 τραυματίες σε τροχαίο με λεωφορείο στη Γουατεμάλα