Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη 16 ατόμων, εκ των οποίων πέντε ανηλίκων, για διάφορες παραβάσεις στο χθεσινό τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Αστέρα Τρίπολης.

Με εξαίρεση τους ανήλικους, που αφέθησαν ελεύθεροι καθώς είχαν συλληφθεί για κατοχή φωτοβολίδων, όλοι οι υπόλοιποι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, αφού σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

«Από τις αστυνομικές δυνάμεις, πριν την έναρξη, κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα για τον τελικό κυπέλλου Ελλάδας, που διεξήχθη χθες (11-5-2013) το βράδυ στο Ο.Α.Κ.Α. συνελήφθησαν συνολικά δεκαέξι (16) άτομα.

Πιο αναλυτικά συνελήφθησαν:

Επτά (7) άτομα ( εκ των οποίων οι -5- ανήλικοι) για κατοχή φωτοβολίδων, βεγγαλικών, καπνογόνων.
τέσσερα (4) άτομα για παράβαση του Νόμου «περί προϋποθέσεων λειτουργίας ιδιωτικών επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών ασφαλείας, προσόντων και υποχρεώσεων του προσωπικού αυτών».
δύο (2) άτομα για κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών.
δύο (2) άτομα για παράνομη είσοδο στον αγωνιστικό χώρο.
Ένα (1) άτομο σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση.

Οι συλληφθέντες με την σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ οι ανήλικοι με εντολή του κ. Εισαγγελέα Ανηλίκων αφέθησαν ελεύθεροι
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΠΑΟΚ: Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ανακοινώθηκε η 4η αγωνιστική του Superbet Κυπέλλου Ελλάδας - Τότε είναι το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Η αποθέωση στον Μάνταλο και η όμορφη στιγμή με Μπαλαμώτη: Η παρακάμερα της ΑΕΚ από την 8άρα με Πανσερραϊκό

Μάνταλος: «Είναι τιμή να φωνάζει ο κόσμος το όνομά μου - Τα χάλασε όλα ο τραυματισμός του Βάργκα»

Το «one man show» του Μάνταλου και η 8άρα της ΑΕΚ: Τα highlights από το πάρτι απέναντι στον Πανσερραϊκό

Νίκολιτς: «Ο Βάργκα δεν θα παίξει με Βόλο, ελπίζω να μη μείνει έξω για πολύ - Το μεγάλο όπλο μας είναι η ενότητα»

Ο Νίκολιτς επιβεβαίωσε την πρόθεση της ΑΕΚ να ζητήσει αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο

Εκνευρισμένος ο Νίκολιτς στο γκολ του Πανσερραϊκού, παρά την οκτάρα της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Το σόου του Μάνταλου, η πεντάδα των μικρών και ο τραυματισμός του Βάργκα που τον θέτει εκτός με Βόλο»

Ο Πανσερραϊκός γνώρισε τη βαρύτερη ήττα της ιστορίας του - Σε μαύρο φόντο το σήμα του συλλόγου στα social media!