Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο τού Ζίγκμουντ Κούκλα εξέδωσε ο Απόλλων Σμύρνης, κάνοντας και μια μικρή αναδρομή στην παρουσία του με την «κυανόλευκη» φανέλα.

«Έφυγε» σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών ο Ζίγκμουντ Κούκλα, ο Πολωνός τερματοφύλακας ο οποίος φόρεσε την φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης από το 1981 έως το 1983.

Ο Κούκλα είχε 65 συμμετοχές στην ομάδα μας και αποτέλεσε μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία της, αλλά και στο Ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα καθώς ήταν ο τερματοφύλακας της Εθνικής ομάδας της Πολωνίας. Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια της στα μέλη της οικογένειας του».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Super League 2: Μάχες επιβίωσης σε Χανιά, Ηλιούπολη και Χρυσούπολη

Super League 2: ΔΣ μέσω τηλεδιάσκεψης - Τα θέματα που θα συζητηθούν

Άλλαξε την απόφασή του ο Σπηλιώτης - Ανέβαλε τα ματς στο τοπικό Μεσσηνίας ελέω της φιέστας της Καλαμάτας!

Βέλη της Καλαμάτας στον πρόεδρο της ΕΠΣ Μεσσηνίας: «Βρήκε τον τρόπο να μην διευκολύνει τον κόσμο σε ημέρα γιορτής»

«Βαριά» καμπάνα στον Κολοβό για την αποβολή του από το ματς με την Καλαμάτα

Βασιλόπουλος: «Θα τηρηθεί πλήρως το χρονοδιάγραμμα, Νοέμβριο θα παίζει η Καλαμάτα στο σπίτι της»

Παπαδόπουλος ενόψει του Μαρκό-Πανιώνιος: «Να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος»

Το πρόγραμμα της φιέστας της Καλαμάτας: «Η Μαύρη Θύελλα την Κυριακή γιορτάζει»

Το «αντίο» του Δερμιτζάκη στον Πανιώνιο: «Να φτάσει ο Ιστορικός σύντομα εκεί που ανήκει»

Βοσνιάδης: «Για να πετύχεις χρειάζεται ικανή διοίκηση και πρόεδρος - Μακάρι να περνάμε τις χρονιές με επιτυχία»