Ο ξαφνικός χαμός του Δημήτρη Γκίμα προκάλεσε θλίψη στο χώρο του μπάσκετ.

Η ΚΑΕ Άρης και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους για τον θάνατο του προπονητή του Φίλιππου Βέροιας.

Αναλυτικά:
Άρης:
«Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Δημήτρη Γκίμα, που "έφυγε" σήμερα από τη ζωή. Τα πιο θερμά συλλυπητήρια και στον σύλλογο, τον οποίο υπηρέτησε για αρκετά χρόνια, τον Φίλιππο Βέροιας».

ΠΑΟΚ:
«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τη θλίψη της για τον αιφνίδιο θάνατο του Δημήτρη Γκίμα, ενός πραγματικού εργάτη του μπάσκετ, που αφιέρωσε τη ζωή του στην καλαθόσφαιρα. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος και στο Φίλιππο Βέροιας τον οποίο ο Δημήτρης Γκίμας υπηρέτησε πιστά!».



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Διαμαντίδης για Ομπράντοβιτς: «Έρχονται καλύτερες μέρες στον Παναθηναϊκό-Όσοι αγαπάνε την ομάδα θα είναι εκεί»

Αλβέρτης στον bwinΣΠΟΡ FM για την εποχή Ομπράντοβιτς: «Ξεκινάμε ταπεινά και με πολλή δουλειά - Είμαι έτοιμος να βοηθήσω»

Γιάνκοβιτς στον bwinΣΠΟΡ FM: «Μακάρι όλα τα γήπεδα της Α1 να ήταν όπως είναι εδώ στο AegeanBall Festival»!

Ράιτ στον bwinΣΠΟΡ FM: «Εύχομαι πολλα τρόπαια στον Ολυμπιακό εκτός και αν... παίζουμε ως αντίπαλοι»

Ράγισαν καρδιές στο Stoiximan AegeanBall Festival για τον θάνατο της Κανέλλας Χρυσονίδου

Στο Περιστέρι για 1+1 χρόνια ο Καματερός!

Στην ΑΕΚ μέχρι το 2028 ο Νέλι Τζούνιορ Τζόζεφ

Επικράτησε της ΔΕΚΑ με MVP Σπανούλη και κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων ο Ολυμπιακός!

Επικράτησε του ΟΦΗ και στέφθηκε Πρωταθλητής Ελλάδας στις Κορασίδες ο Παναθηναϊκός!

Μπέριλ ΜακΚίσικ: «Η Ελλάδα έγινε το σπίτι μας, χτίσαμε μια ζωή εδώ»