Συμβουλές σχετικά με το πώς θα αναγεννήσει την καριέρα του χρειαζόταν ο Αντνάν Γιανουζάι και για αυτό και απευθύνθηκε σε ένα πολύ καλό του φίλο, τον Βρετανό δρομέα Μο Φάρα.

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός που δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει την καριέρα που ονειρευόταν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μεταγράφηκε στην Ρεάλ Σοσιεδάδ έναντι 9 εκατ ευρώ.

Στο ισπανικό πρωτάθλημα έχει ως στόχο να βάλει την ποδοσφαιρική του καριέρα ξανά στον σωστό δρόμο και να δείξει τις πραγματικές του ικανότητες.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο νεαρός αποκάλυψε ότι είχε την ανάγκη να μιλήσει με τον 4 φορές πρωταθλητή στίβου, ώστε να ζητήσει την άποψη του σχετικά με το νέο ξεκίνημα του: « Ο Μο είναι πολύ κάλος μου φίλος και με έχει βοηθήσει πάρα πολύ και στην σωματική και στην ψυχολογική προετοιμασία μου».

Τέλος αναφέρθηκε και στο γιατί επέλεξε την ισπανική ομάδα: « Επέλεξα την Σοσιεδάδ, διότι θέλω να παίζω περισσότερο και γενικότερα να απολαύσω ξανά το ποδόσφαιρο. Σίγουρα έπαιξε ρολό το γεγονός πως με ήθελαν από την αρχή πάρα πολύ, αλλά και το ότι μου αρέσει η φιλοσοφία και το στυλ παιχνιδιού που αντιπροσωπεύει η ομάδα».


Επιμέλεια: Κυριάκος Δημητρόπουλος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube