Ο πρώην προπονητής του Δούκα, που ανέδειξε το νέο μεγάλο ταλέντο της ΑΕΚ, μίλησε στην εκπομπή του Τόλη Κοτζιά για τα προσόντα του 16χρονου γκαρντ/φόργουορντ, εκθειάζοντας τα σωματικά του προσόντα και το πως μπορεί να αγωνιστεί από 1-4, όπως ο άσος των Μπακς.

Αναλυτικά: «Ο Ρογκαβόπουλος είναι εξαιρετικό ταλέντο, έχει απίστευτα προσόντα, τον ανεβάσαμε στην πρώτη ομάδα, ώστε να προπονηθεί με τους άνδρες και να πάει εμπειρίες από αγώνες, όπως έγινε στο Κύπελλο.

Έχει εκπληκτικά προσόντα, θυμίζει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, μπορεί να αγωνιστεί άνετα από 1-4, έχει απίστευτη σωματοδομή και οξυδέρκεια, ενώ προπονείται δέκα ώρες την ημέρα, πράγμα πρωτόγνωρο για την ηλικία του.

Έχει απίστευτο ταλέντο, δεν πρέπει να χαθεί όπως άλλα ταλέντα στο ελληνικό μπάσκετ, έχει τα εχέγγυα για να προχωρήσει πολύ μπροστά και να κάνει μία λαμπρή καριέρα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σπουδαίος ΠΑΟΚ, έριξε στα σχοινιά την Αρμάνι και έστειλε μήνυμα!

Βροχή από τρίποντα και πράσινη κυριαρχία: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Σπαρτάκ Σουμπότιτσα

Ομπράντοβιτς: «Η επιθετικότητα και η ένταση στην άμυνα είναι κάτι που θέλουμε - Να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά»

Κέρδισε ξανά τις εντυπώσεις στη Ρόδο ο Παναθηναϊκός με άμυνα, τρίποντα και… νέους!

Με 11άδα και χωρίς Λεσόρ ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Σπαρτάκ Σουμπότιτσα

Το ταξίδι στην Κύπρο, ο κόσμος και οι αντιδράσεις του πάγκου: Η παρακάμερα του Άρη κόντρα στη Μακάμπι

Φίλικη νίκη για την Καρδίτσα κόντρα στον Προμηθέα δια χειρός ΜακΡέϊ

Ολυμπιακός: Στην παιδοογκολογική του Μακάρειου οι Παπανικολάου, Μοντέρο και Μίλερ-ΜακΙντάιρ

Στο Ιβανώφειο με επτά ομάδες το 33ο «Συμεών Μαυροσκούφης» - Το πρόγραμμα του τουρνουά

Το κάλεσμα Σλούκα στον κόσμο για το «Π. Γιαννακόπουλος»: «Όλοι μαζί ξανά στο σπίτι μας»